Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Шоурум Gifty переїхав на нову локацію!

Нашою головною метою було створення затишного арт-простору, куди б вам постійно хотілось повертатись не лише за сувенірами, а і за теплою атмосферою та порцією натхення.

Новий шоурум - просторий, світлий, із гарним внутрішнім двориком та галереєю ілюстрацій до блокноту "Море", які кожен може побачити та відчути.

 

Нова локація шоу руму бренду Гіфті в центрі столиці на Костьольній

 

На честь відкриття, ми створили МОРЕ - виставку постерів 10 топових українських художників, чиї роботи увійшли до однойменного  арт-блокноту "Море". Відтепер кожен відвідувач крамнички може зануритись в атмосферу спокою, легкості та релаксу, послухати шум моря  й собі згадати приємні морські спогади.

 

Презентація постерів з арт буку Море

 

Анна Сезон провела майстер-клас з каліграфії для всіх охочих. Ми вчились правильно тримати перо, дізнались які види його бувають, з яких матеріалів він виготовлений та спробували самі писати літери і слова, та навіть малювати!

 

Каліграфічний майстер-клас від Ані Сезон

 

Майстер-клас Жені Логачової  з незвичної техніки друку - ліногравюри захопив як малечу, так і дорослих.  Дехто навіть пішов з новими принтами на своїх джинсах і футболках :)

 

Ліногравюра з Женею Логачевою

 

Родзинкою нашої нової крамнички, безсумніву, став затишний внутрішній дворик. На відкритті тут грали музики на бандурі і гітарі, а в будні ми плануємо проводити художні майстер-класи. А ще це чудова інста-локація для "кави з круасаном". Запрошуємо всіх! ​

 

Таємний дворик на Костьольній

 

Ми зробили дошку пам'яті, де кожен міг залишити свій творчий слід. Чимало людей долучились до створення спільної картини і із задоволенням брали до рук пензлик і творили.  Ілюстраторка Маша Фоя залишила свій слід, творчий почерк на нашій стіні поруч із малюнками Сергія Майдукова та Ярини Саєнко. Завітайте до нас в гості та переглянте ілюстрації вживу. 

 

Афтографи українських іллюстраторів Гіфті

 

Ми приготували цікавий сюрприз - лотерею. Серед покупців провели розіграш і дізнались імена 4-ьох щасливчиків,які виграли блокнот-артбук Море, блокнот Write&Drawчашку Гусь та набір стікерів. У визначенні переможців нам допомагав маленький незалежний експерт.  

 

Брендовий український шоу рум подарунків Гіфті

 

Створюючи цей шоурум, ми б хотіли, щоб це було не просто місце, де ви можете обрати подарунок до душі, а простір для творчості, щось більш особливе. У нас є свій власний арт-простір з роботами українських ілюстраторів, де ми плануємо проводити різноманітні майстер-класи, творчі вечори, і радо запрошуємо вас разом поринути в світ мистецтва та отримати нові емоції. Можливо, саме на одному з майстер-класів ви розкриєте у собі талант художника! Запрошуємо вас у гості, щоб відчути на собі затишок та тепло нашої крамнички.

Gifty завжди чекає всіх і з радістю і теплом зустріне кожного. Gifty - не звичайні сувеніри. Gifty - подарунки з душею!

 

Даруй щодня

 

Фото: Саша Шергіна