Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Оголошуємо кольором цієї осені - ЖОВТИЙ. Тож для вас добірка дуже дуже жовтих подарунків від Гіфті для будь-якого приводу )

Жовтий планер з еко шкіри

Planner Yellow. Ціна 450 грн.

Наш жовтий Planner особливий, адже дає прості поради, як організувати своє життя, має форми для денного, місячного, річного планування та глобальної постановки цілей )

Cook book. Ціна 450 грн.

Це кулінарний блокнот-конструктор. У ньому ви знайдете базові рецепти та іншу корисну інформацію з приготування страв, форми для планування меню на тиждень і для вечірки, а також місце для колекції рецептів.

Жовтий планер та кук бук

Торбинка Flowers. 220 грн.

В цю торбинку можуть поміститися кілограми цукерок, букети осінніх квітів, улюблені книжки, термос з какао і все, що буде створювати гарний настрій.

Торбинка Make it. 220 грн.

Все починається з мрії, потім створюється план і нарешті приходить час, щоб здійснювати свої бажання і цілі. Яскрава надихаюча сумка Make it happen підкорюватиме з вами світ. Вона зручна і практична, пошита з міцної саржі і має підкладку.

Жовти еко сумки

Блокнот Yellow flowers. 220 грн.

Такий квітковий і романтичний. Для мрій та секретів. Для віршів та малюнків. Для всього твого світу.

Блокнот Everything. 220 грн.

Блокнот з відомою фразою Пікассо буде надихати вас на творчість.

Блокноти Гіфті

Фартух Pocket. 290 грн.

Натхнення для нової страви можна знайти в улюблених кулінарних книгах, в інстаграмі та пінтерест. Головне, не впустити його і одразу ж спробувати цей новий рецепт )

Чашка Make it. 220 грн.

Що означає фраза Make it happen? Зроби це - здійсни свою мрій, крок, на який не можеш наважитись, досягни результати, якого прагнеш. Наші торбики та чашки будуть мотивувати тебе завжди йти вперед.

Фартух та Чашка Гіфті с крейдою

ТЕПЛОЇ ВАМ ОСЕНІ!