Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

24 лютого ми думаємо про незламність українців та хочемо розповісти про один наш особливий товар.

Значна частина асортименту Gifty у ТРЦ Lavina Mall була втрачена під час ракетної атаки. Проте вдалося врятувати дещо з нашого найкрихкішого асортименту — чашки. 

До річниці повномасштабного вторгнення ми виставляємо ці чашки на сайт. Ти можеш використовувати їх за призначенням або придбати як сувенір, що нагадуватиме про нашу стійкість. Як той самий півник на шафі, врятована кішка, і всі ми.  

Придбати чашки можна за посиланням

  

Гроші з продажу «чашок із запахом війни» підуть у частину нашого донату фонду “Землячки”. Він займається забезпеченням усім необхідним жінок-військових.

Задача, яку вони вирішують, масштабна, але непомітна. Наразі жінки у лавах ЗСУ складають понад 20% особового складу. Проте на законодавчому рівні вони не забезпечуються державою належними формою, амуніцією та засобами гігієни, бо ці речі створюються лише для чоловіків. Чому потрібно це змінити? Бо від правильно підігнаного спорядження та комфорту залежить безпека та самопочуття військової. Завелика каска чи затісний бронежилет стають перешкодами у належному виконанні бойових завдань.  

Суттєвим кроком фонду стало відкриття власного виробництва форми. Лекала конструювалися з урахуванням потреб жінок та консультаціями щодо кожної деталі. Цей одяг відшивається при двох фабриках у Київській та Харківській областях.

Отримати допомогу від фонду легко — потрібно лише заповнити форму, вказавши що саме потрібно. Волонтери пишаються тим, що закривають усі запити, нехай для деяких потрібно більше часу. 

“Землячки” роблять дуже важливу справу — підсвічують потреби жінок в армії та роблять самих військовослужбовиць видимими. У Gifty долучились до допомоги! Ми підготували невеликий артпроєкт з учасницями фонду. Слідкуйте за оновленнями!

 
Підтримати фонд можна за реквізитами 5457 0822 2268 5591 або лінком банки Монобанку.