Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Подарунки зі змістом та настроєм не тільки для дорослих! Нижче — підбірка товарів Gifty, які порадують дітей від 7 до 15 років.

Чохли: захистять девайс, продемонструють стиль

Нам непросто уявити своє життя без смартфонів, а молодшим поколінням — ще важче. Діти з ними на всіх іграх та навчання, у пригодах та на відпочинку, з друзями та наодинці. Тому варто захистити таку важливу річ, і зробити це яскраво.

Історія, що зачарувала мільйони глядачів по всьому світу! Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» за мотивами драми-феєрії Лесі Українки наповнений українськими символами та прадавньої магією. І її частинка є на наших чохлах для телефону! 

Натхнення у філософських ілюстраціях Олександра Шатохіна. З першого погляду вони оживають ніби в уяв та перетворюються на цілі історії.



Чашки: зроблять кращими будь-які напої

Бувають ранки, коли не хочеться до школи, та вечори втоми після важкого дня. Але існують також речі, які здатні трохи врівноважити ці неприємності буття — чашки для улюблених напоїв.

Значки: яскраві дрібнички в образі

Дорогі прикраси — не те, чим зазвичай хизуються діти у школі. А от цікаві піни — інша справа! Це аксесуари, якими можна обмінюватися, чіпляти практично до будь-яких речей, а часом навіть розповісти про свої настрої. 

Сучасне втілення традиційних українських елементів у повсякденних аксесуарах. Чудово пасують до літа!

Патріотичне без вікових обмежень. Актуальні піни від український ілюстраторів, які зрозуміють і дорослі, й діти.

Блокноти: для навчання, ігор та ідей

Порада, яку дали б собі у дитинстві багато дорослих: не бійся помилятися! Бо помилки та невдачі — абсолютно природньо на початку будь-якої справи. Особливо у навчанні. Тож нехай блокнот стане простором, вільним від страху помилок! 

Блокноти у лінію з магнітними закладками в комплекті. На них зображені значимі символи в українській культурі — Дерево життя та тризуб.

Дерево життя уособлює міфологічне уявлення про зв’язок між поколіннями, єдність життя та переродження.

Тризуб —  український національний символ, що має широке тлумачення. Наприклад, як уособлення атакуючого сокола, блискавки, Святої Трійці, а також зашифроване речення або рунічне письмо. 

Рідкісний вид Гуся «18-» — без лайки, але все ще смішно та життєво. Це три іронічних блокноти в крапку для конспектів, планів та творчих задумів. На 160 сторінках 25 життєвих сюжетів від Надьожної, в яких впізнає себе кожен.

Наліпки та листівки: приємні дрібнички для настрою

Прості речі, які зроблять будь-який подарунок кращим! 


Усі подарунки для дітей дивіться ТУТ