Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

День матері — чудовий привід влаштувати сімейне свято. В Україні він відзначається щороку у другу неділю травня, і 2023 році припадає на 14 травня. 

Gifty має декілька цікавих ідей як саме провести цей день разом та що подарувати мамі. 

Для затишку

Є люди, поряд з якими завжди комфортно, а там, де вони живуть, панує гармонія та тепло. Зазвичай вони дуже уважні до деталей та полюбляють речі, які будуть підтримувати особливу атмосферу їх помешкання. Впізнаєш свою мати? Тоді придивися до цих речей:

  • Набір з 3-х дерев’яних магнітів «Етно»

Як святкувати? Разом! Якщо для твоєї матері найвищою цінністю є сім’я та їх затишок, то й проведений разом час буде сам по собі чудовим подарунком. Зберіться разом на вечерю або сніданок в улюблене кафе, або приготуй щось вдома. Спілкування, обмін спогадами, цікаві історії — все це дуже зближує.

Також можна влаштувати фотосесію. Сімейні фотографії не так популярні в Україні як на заході, і дарма! Це чудова можливість зафіксувати момент та емоції, до яких буде приємно повертатися з часом.

Для саморозвитку та творчості

Ніколи не пізно вчитися новому та відкривати таланти! Ці речі будуть доречними тим, хто вже знайшов хобі, а також тим, кому потрібна підтримка в починаннях. 

Вдосконалювати англійську:

Вести записи:

Готувати:

Як святкувати? Продуктивно! Придивись до різноманітних майстер-класів, які могли б зацікавити маму. Гончарство, розпис аквареллю, кулінарія, колаж — все це надихне подивитися на звичні речі по-новому та розвиватися далі. 

Цікавим варіантом також буде екскурсія. Навіть рідне місто здатне заграти новими барвами якщо показувати його з неочікуваної сторони.  

Для гарного настрою

У непрості часи хочеться подарувати посмішку. Або річ, яка буде її викликати. Мама ладнає з іронією та цінує можливість посміятися? Тоді колекція «ГУСЬ» їй сподобається!

Як святкувати? Весело! Обирай щось розважальне типу театра, кіно, маркета або фестиваля. Зараз їх проводиться менше, тому альтернативою можуть стати б’юті-процедури та шопінг. Експерементуйте з образами, приміряйте незвичайні речі, робіть селфі та смійтеся — це неабияк зближує та дозволить пізнати рідну людину з нової сторони!

Для тих, хто на відстані

Дорослим дітям природно сепаруватися від батьків та створювати власний дім. Ми часто живемо з батьками в різних містах та країнах, а через війну це стало звичним явищем. 

Втім, навіть на відстані можна робити приємні подарунки: підписки на сервіси, електронні книги чи онлайн-сертифікати. Можна разом послухати лекцію, відвідати стрімінгову подію або просто поговорити за чашкою чаю. 

А ще — надіслати поштою підписану листівку або й цілу посилку. Gifty відправляє подарунки по всьому світу ;)  

 


ДИВИТИСЯ УСІ ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ МАТЕРІ