Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

“А чого вони такі дорогі?, - часом чуємо ми про косметички Gifty. Ех. Якби ви знали, який шлях ми пройшли, поки з ідеї получився продукт, питання було б, мабуть, протилежним. 

 

Косметичка Green Leaves Gifty

 

1. Спочатку дизайнер Даша Левчук намалювала декілька ескізів косметички (прототипу в нас не було) та кілька ідей для малюнків.  Обрали 4 види з 10, допомогло голосування в ФБ, бо вибрати було складно. Косметички мали бути в одній серії з сумками та блокнотами. 

 

Косметички Гифти с паттернами

2. Замовили пошив пробних зразків в швейну майстерню. Ми довго вагалися у виборі матеріалів.  Обирали між економ-варіантом (штучна підкладка) і більш дорожчим - з бавовни, з кишенькою (обрали звісно кращий). Експериментували з розмірами. Мали багато сумнівів щодо ущільнювача, не знали як себе поведе цей новий для нас матеріал. 

 

Косметичка Гифти Стикс и Грин ливс

 

3. Замовили партію блискавок. Вибрали темне золото, з гарним механізмом, хоча вони були суттєво дорожчі за їх аналоги. 3 тижні чекали на поставку. 

В іншому місці замовили бігунки та заклепки для хлястиків. 

 

4. Знайшли майстерню, яка взялася за виготовнення шкіряних хлястиків з віттиском Gifty. Довго обирали матеріал і тип кріплення, бо це маленька але дуже важлива деталь виробу. 

Частину віддавали на переробку. 

 

Косметичка Грин ливс от Гифти

 

 

5. Забрали блискавки, бігунки та хлястики з трьох різних постачальників, привезли на швейне виробництво. Замовили пошив косметичок за затвердженим зразком. 

Коли почали наносити принт на крой, виявилося, що макети треба змінювати, щоб патерни не потрапляли на ділянку швів, тому що ломалися голки і міг затиратися малюнок.

Довго сперечались на цю тему з дизайнером, в результаті домовились з іншим про адаптацію малюнків під вимоги технолога. 

 

Грин ливс косметичка с паттернами

 

 

6. Замовили в типографію виготовлення коробок. Це також не проста штука, так як спочатку розробляється конструктив, потім виготовляється штамп, і він не з першого разу вийшов вдалим. 

 

7. Забрали готові косметички і організували пакування їх в коробки.

 

Косметички Дотс и Стикс от Гифти

 

Всього від отримання перших ескізів до отримання результату пройшло біля 3-ох місяців, при тому, що на кожному етапі ми домовлялися про особливі умови та дедлайни. 

 

Продукт, який ви бачите - це не просто клаптик тканини. 

Це річ, з найкращих матеріалів, над створенням якої працювала ціла команда людей. Людей, які багато хвилювались і піклувались про кожну дрібну деталь виробу. 

 

Эко сумка Гифти и косметичка Дотс

 

Ці косметички, або сумочки-органайзери для дрібниць народжені в Києві, з любов‘ю. 

Ціна: 245 грн до 1 листопада!