Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Вибрати подарунок чоловікові на 14 лютого завдання невдячне. То в нього «вже все є», то «на твій розсуд», то він взагалі забув, що така дата існує (тут уже не знаєш, чи подарунок вибирати, чи образитися). Добре, звичайно, мати хлопця, який має все, що хотів. Але як же бути з подарунком?

Як вибрати подарунок чоловікові на 14 лютого

Ніхто не знає твого чоловіка так, як ти. Так що, звичайно, ти зможеш вибрати найкращий подарунок чоловіку на День святого Валентина. Навіть якщо тобі здається, що все вже було дароване-передароване й нових ідей нуль. Згадай усі його хобі, все, за чим він любить проводити вечори чи вихідні або чим мріє зайнятися.

Починай прислухатися заздалегідь і склади список усіх його «хотілок». Навіть тих, про які він сам лише здогадується. Через певний час у тебе сформується справжній чек-лист, що вибрати у подарунок чоловікові на День закоханих та інші свята.

Скаржиться на проблеми з тайм-менеджментом або постійно щось забуває, від важливої ​​зум-зустрічі до дня народження кращого друга — подаруй йому блокнот або магнітний планер на холодильник. Страждає, що в офісі несмачна кава — організуй кавовий набір: чашку, гарні кавові зерна або дріпи, якщо в офісі немає кавоварки. Любить готувати або розводити квіти й при цьому весь одяг у плямах — вибери у подарунок чоловіку фартух із щільної тканини. І так далі.

Презент може бути будь-яким, але він повинен показувати турботу. На День закоханих зазвичай дарують не щось грандіозне, що вимагає великого подарунка у відповідь, а щось невелике, але душевне.

5 ідей, що подарувати чоловікові на 14 лютого

Для твоєї зручності склали добірку подарунків, які чудово висловлять твоє кохання.

Подарунок за фахом

Чашка програмісту, тестувальнику або веб-дизайнеру, тематичні наклейки для маркетологів, розробників та інших трудівників офісних професій — вибери принт, який підійде саме для нього та сміливо даруй. Адже купити подарунок із приколом на тему роботи завжди чудова ідея. І з колегами можна посміятися, і у соцмережі викласти.

Чашка з Гусем

Гусь — персонаж відомий, часом іронічний, часом смішний, а іноді навіть жорсткий. Але він завжди каже все прямо, за що його і полюбило так багато людей. Тож сміливо вибирай тематичну чашку з Гусем як вітання з Днем Валентина чоловікові. Він (Гусь) точно багато скаже без зайвих слів. Чашки «Я тебе любу», «Любовка», «Лучче не зв'язуватись» або «Всі баби козли» цілком можуть підійти:)

Блокнот, щоденник або магнітний планер на холодильник

Артовий блокнот або планер це не просто подарунок чоловікові на День Святого Валентина, це корисний аксесуар та прояв турботи. Хороший щоденник допоможе тримати всі записи, нагадування, списки справ та цілей в одному місці, а не в купі різних нотаток у телефоні або на окремих папірцях.

Ведення щоденника організовує та допомагає покращити навички тайм-менеджменту. А писання від руки знімає стрес та добре впливає на пам’ять.

Можеш вибрати в нашому каталозі блокнот або планер, який найкраще відповідає особистості твого чоловіка:

  • стримані лаконічні планери It's a plan;

  • блокноти із Гусем;

  • дизайнерські блокноти Олександра Шатохіна із колекції Inspiring;

  • дизайнерські блокноти зі змінними обкладинками.

А може, ти давно думаєш повісити на холодильник великий магнітний планер? Така річ стане чудовим подарунком не тільки для нього, але й для вашої родини.

Фартух

Цей подарунок для чоловіків, які люблять щось робити руками – готувати, працювати у саду чи гаражі, ліпити з глини чи малювати. А може, він працює барменом або кухарем і тоді практичний і стильний фартух допомагатиме йому в робочих буднях.

Ти можеш вибрати базовий бежевий або сірий фартух із стильними лямками і без принта або зупинитися на фартухах з перчинкою від Гуся. Ти знаєш свого обранця краще, тож тобі вирішувати, що саме підібрати в подарунок чоловікові на 14 лютого.

Подарунковий сертифікат

Справжній фінт вухами, коли він тобі: «Ну, вибери там щось на свій смак», а ти йому оп, і вручаєш подарунковий сертифікат. І нехай тепер сам обирає (і демонічний сміх за кадром).

Окрім жартів, тобі вдалося головне — знайти цікаву й незвичайну крамницю, де він точно знайде собі щось до душі.

Ти можеш замовити звичайний або онлайн сертифікат на будь-яку суму. Він діє на всі товари Gifty. А ще ти можеш подарувати йому сертифікат на вивчення англійської мови та поєднати приємне з корисним.

Де купити креативний подарунок на 14 лютого

Незалежно від того, чи є він шанувальником кави, затятим автомобілістом, захопленим підкорювачем віртуальних світів, художником, книголюбом чи любителем всього, що пов'язано зі спортом, у Gifty ти знайдеш десятки варіантів, що подарувати чоловікові на 14 лютого.

І все це на відстані витягнутої руки завдяки інтернету та службам доставки. А якщо ти в Києві і хочеш прийти та вибрати подарунок чоловіку на День святого Валентина особисто, то чекаємо на тебе з понеділка по п'ятницю з 10 ранку до 19 вечора.

Щасливого дня Валентина!


ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА


Цікаве за темою: