Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Аріна Сідоркіна - редактор онлайн-журналу hooly.net і проекту ENpodcast, викладач японської мови, автор багаточисельних видань і блогер, розповіла про саморобний подарунок від подруги, який зберігає вже багато років

Аріна Сідоркіна для бренду Гіфті

Дуже дивно, що на питання про найбільш незвичний подарунок, першою мені в голову прийшла думка про книгу. Книга, Карл! Як найоригінальніший подарунок, так) Одного разу моя подруга сама зверстала, надрукувала і вручну зшила для меня збірник віршів. Це був час, коли ми всі в жж зачитувались Вірочкою Полозковою. Але на той момент у неї ще не вийшло ні однієї книги. І ось на мій день народження подруга зробила для мене таку книжку сама. Я потім, звичайно ж, купила збірники Полозкової. Але всі вони набагато гірші,ніж той дивовижний самвидав.  Я бережу саморобний екземпляр вже багато років.

Звичайно, це ніяка не книга. Це машина часу, яка переносить мене в Епоху. Нашу епоху. Посиденьок, сліз, побачень, пригод і юнацьких амбіцій. Я беру в руки не дуже рівно обрізану пачку віршів, і у мене знову все попереду, я безтурботна і смілива, а світ ось-ось ляже до моїх ніг.

Інтервю Гіфті із Сідоркіною

«Давай будет так: как будто прошло пять лет,
И мы обратились в чистеньких и дебелых
И стали не столь раскатисты в децибелах,
Но стоим уже по тысяче за билет;
Р
аботаем, как нормальные пацаны,
Стрижем как с куста, башке не даем простою –
И я уже в общем знаю, чего я стою,
Плевать, что никто не даст мне такой цены.
Встречаемся, опрокидываем по три
Чилийского молодого полусухого
И ты говоришь – горжусь тобой, Полозкова!
И – нет, ничего не дергается внутри»

Найцінніші, зворушливі подарунки не можна купити, як правило, в магазинах. Найбільш своєчасні подарунки дарують не у свята, без особливих дат. Це милі котята і песики, це квитки, велосипеди, польоти на повітряних кулях. Це бабусина обручка, автограф улюбленого актора чи зустріч із давніми друзями.

Гарний подарунок від поганого легко відрізнити. Над хорошим подарунком заморочились. Що б не вийшло в результаті, людина вже подарувала вам свій час. Була уважною,чуттєвою до ваших мрій,зповнена коханням і не лінувалась. 
Аріна Сідоркіна з історіями для Гіфті

Я вважаю, що будь-який подарунок, який ви отримуєте в руки – це всього лиш пакування. А всередині – просто любов.
 


 На питання, який подарунок Ви б обрали в Gifty, Аріна відповіла: " Чашку з Гусем. Чашку - щоб цей лютий був трошки теплішим. А з Гусем - щоб ще й веселішим ;)"


Дивитись також: