Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Віримо, що кожен українець наразі робить щось для нашої спільної перемоги. Знаємо, що на нашому боці увесь світ. Стільки людей допомагає, стільком хочеться віддячити – і в Україні, і за кордоном. Тому ми наважилися запустити нову колекцію «Паляниця» з принтами українських ілюстраторів Олександра Шатохіна, Олександра Грехова, Інни Руди, Альони Жук.

До неї увійшли чашки, піни, наклейки та листівки. Адже малюнки деколи можуть сказати більше, ніж слова. В них і біль, і надія, і гумор. Ми випустили колекцію українською мовою, але деякі товари в ній з англійськими написами. Тож ти можеш подарувати щось друзям з-за кордону.

Ми вирішили, що зробити цю колекцію важливо, як важливий зараз кожен жест, кожен прояв любові, тепла, уваги. Й невеликий подарунок зі змістом тут чудово допоможе. Також це підтримає ілюстраторів і дасть роботу працівникам Gifty. 

Відправляємо не лише по Україні, а й по всьому світові (Укрпоштою). 

Чашки «Герб України» та «У ритмі ЗСУ» від Інни Руди та Альони Жук

Чашка В ритмі ЗСУ, Чашка з гербом України

Чашка «Герб України» від Інни Руди та чашка «У ритмі ЗСУ» від Альони Жук у головних кольорах 2022 року – жовтому та блакитному. Коли весь світ дізнався про Україну, коли нам допомагає стільки людей, саме час подарувати щось на згадку про себе, свою країну і про те, що зараз відбувається. Важливо пам'ятати та важливо не втрачати надію. Ми не самі у цій війні.

Чашку легко відправити маленькою недорогою посилкою. Вона завжди буде під рукою і нагадає про те, що життя продовжується.

Чашки з патріотичними принтами Олександра Грехова

Чашки з паляницею, чашка острів Зміїний

Свої ілюстрації Олександр присвячує подіям у реальному часі. Давно малює війну, що тягнеться з 2014 року, і продовжує це робити зараз, після повномасштабного вторгнення Росії. Чашки «Паляниця», «Зона комфорту» та «Острів Зміїний» (з англійським принтом) розповідають про неймовірну силу духу, гуртування та непереборне почуття гумору українців.

Ці якості дозволяють нам продовжувати жити, попри все, і давати відсіч будь-якому ворогові, який прийде на нашу землю. Тому що наша зона комфорту – це 603,548 квадратних кілометрів, а паляницею тут зустрічають лише справжніх захисників рідної землі.

Чашка та наклейки з Гусем-патріотом від Надьожної

Чашка з Гусем з джавеліном

Знаменитий Гусь від Надьожной на захисті кордонів – державних та особистих. Потужна біологічна зброя з України тепер на твоїй чашці «Ми з України» та у наборі наклейок «Гусь-патріот».

Постери від Миколи Коваленка

Постери Миколи Коваленка

Микола Коваленко – графічний дизайнер та артдиректор з України, який нині живе у Словаччині. З початку війни щодня малює постер, присвячений Україні. Два з них – «Мозаїка» та «Світло» тепер надруковані в Gifty та вже за кілька днів можуть прикрасити й твої стіни також. Формат постерів А2 (це як чотири альбомних листи). Кріплення дерев'яне і виглядає дуже естетично. Кожен постер упакований у крафтовий тубус, який замінить будь-яку подарункову упаковку.

Постери від Інни Руди

Постери з принтами Інни Руди

Традиційні українські орнаменти сповнені сенсу. У постері з дерев'яним кріпленням «Орнамент» читаються символи відродження, сили, пам'яті роду та Берегині, яка втілює створення та захист миру. А постер «Тризуб» – про силу та міць українського народу. 

Значки від Олександра Грехова та Альони Жук

Пін Острів Зміїний, Пін Паляниця, Значки з українською символікою

Допоможуть тобі: висловити твої почуття до того, що відбувається, стати індикатором для «своїх» – тих, хто думає як ти і, як ти, чекає на Перемогу. Стануть подарунком для друзів в Україні та друзів України по всьому світу.

Носити можна де завгодно: на сумці чи рюкзаку, на одягу чи на бейсболці. На значках вже знайомі тобі Паляниця, Острів Зміїний, Зона комфорту та Серце, що б'ється у ритмі ЗСУ.

Листівки від Олександра Шатохіна та Олександра Грехова

Наклейки Україна Шатохін

Бандера-смузі, паляниця та причіп для трактора у вигляді танка назавжди залишаться нашими символами. Ми битимемо тату з гербом України та Привидом Києва. Форму острова Зміїний запам'ятають навіть ті, хто ніколи не цікавився географією. А у привидів повірять найбільші скептики.

Листівки Україна Грехов

Всі герої, відомі та невідомі, залишаться у наших серцях. А невеликі листівки від українських художників нагадуватимуть про відвагу людей, які зіткнулися з безпрецедентною загрозою не лише Україні, а й усьому світу.

Листівки у форматі 10х10 см. Можна зібрати колекцію, замовити як презент на згадку людям, які допомогли у скрутну хвилину, або для себе.

Українські стікери на злободенну тему

Патріотичні стікери від Gifty

Країна, в якій дітей збираються називати Джавелінками та Байрактарами, точно не пропаде. Ми вирішили зафіксувати на стікерах все, що з нами зараз відбувається. Маленькі наклейки про великі події. Ліпи куди завгодно – на ноутбук, телефон, свій бойовий трактор. Розповідай світові про нашу боротьбу.

Все буде Україна!


ПОДИВИТИСЯ КОЛЕКЦІЮ «ПАЛЯНИЦЯ»


Ще за темою: