Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

“Короче, робіть людям приємне і сьомого, і восьмого, і постійно!”
(с) Надьожна, мама Гуся.

 

Для одних це свято рівних прав, весни і жіночності, а для інших звичайний день... Для когось вже просто звичка, а для когось – привід зробити жінкам і дівчаткам зі свого оточення приємно. Подарувати квіти і подарунки, сказати приємні слова, якісно провести час разом!)


 

Для того, щоб привітання в цей день зробити хоч трішки особливими, ми пропонуємо разом з креативним презентом подарувати ще і приємні емоції.
Звичайно, останнє слово за тобою і ти можеш не робити всього того, що написано після плюсику, але було б так класно!

Отже, ти можеш подарувати:

1. Фартух "Режим митця ON" + майстер-клас з гончарства. Адже у фартухах можна не тільки готувати смачні страви на кухні, але і творити. Влаштувати цілу арт-терапію, відвідавши майстер клас з гончарства. Так ти гарантовано подаруєш не тільки корисний і оригінальний аксесуар, але і нові яскраві емоції.


 

2. Чашку "Ти лучча" і романтичний похід з гарячими напоєм в місце з красивим краєвидом. На берег річки, наприклад, звідки відкривається гарний вид на захід сонця. Або на дах з неймовірним видом на вечірні вогні міста.



 

3. Еко сумку "Груша" з набором фруктів, які вона ще не куштувала. Просто тихенько розвідай, які саме екзотичні ласощі вона ще не їла і збери ці папайї, маракуї і драгон-фрукти в нашу стильну еко сумку з нової колекції Марти Гожої "TAKA NATURA"!


 

4. Еко сумку "Лімончелло" і: 0,5 горілки, 0,3 молока, 6-8 лимонів, 1 кг цукру, 0,5 вершків і дрібку ваніліну! Приносиш, вручаєш і ви готуєте смачний італійський лікер Лимончелло разом! Розливаєте його по своїх улюбленим келихам і влаштовуєте душевні посиденьки на кухні за глибокими інтелектуально-філософськими (або не дуже) бесідами.


 

5. Планер "I have a plan" і спільну мрію, яку слід відразу перетворити на ціль і записати. На наш погляд, це  взагалі один з найбільш прикольних подарунків евер! Адже наші бажання і цілі визначають якість нашого життя. Намріяти і записати у плани поїздку до Лувру з мамою...або великий просторий будинок з дружиною за містом... або намріяти спільний бізнес з подругою чи спільну подорож із сестрою... намріяти і записати в планер!

6. Шоппер "Дзен" + килимок для йоги. Ні, ну а що?! Треба знаходити гармонію, баланс, і все таке ;)

7. Блокнот Everyday English Notes + смачний  набір шоколадок "Compliment" або сертифікат на вивчення англійської мови в мережі шкіл Green Forest.
Дуууже класний блокнот-тренер з мінісетом англійської на кожен день. Три нових фрази, стильна ілюстрація і Qr-код на відео TED на кожному розвороті цього унікального і дуже зручного блокнота в крапку!
Не менш круті 12 молочних шоколадок з приємними словами для неї.
А якщо є захоплення англійською, можна подарувати ще і сертифікат на курс навчання англійської від найбільшої мережі шкіл в Україні, яка пропонує 2 форми навчання: дістанційно (з будь-якої точки світу) та офлайн.

8. Постер НORIZONS з ілюстрацією Маші Фої на стіну + похід туди, де вона ще ніколи не була. На лекцію, майстер-клас, в театр, ресторан, незвичайну локацію в місті, музей – куди завгодно. Підійде будь-яке місце за інтересом, відвідування якого стане поглядом за горизонт вже звичних буднів.


 

9. Сертифікат "Ти завжди знаєш, чого хочеш" + красиву листівку "Ти особлива" або "Бачити серцем". Нехай вона сама вибере те, що їй подобається з асортименту інтернет магазину Гіфті, а в листівку впише своє заповітне нематеріальне бажання. Ну, щоб дехто потім міг його здійснити;)

Ти ж знаєш, що іноді такі прості речі можуть зробити так багато! Наповнити, надихнути та зробити людину щасливою!
І для цього багато не потрібно! Просто зробити замовлення на креативний подарунок + докласти невеличкі зусилля для великої емоції. Тим паче, що зараз діє Акція!