Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Важко повірити, але до Нового року залишилося всього нічого. Вже немає часу вирішувати, чи є місце святковому настрою. Проте місце для подарунків є завжди. Адже це гарний спосіб донести важливе навіть без слів. Сказати «люблю», «підтримую», «ціную», «пам'ятаю», «дякую» тим, кого любиш.

Усі незвичайні речі, створені Gifty спільно в колаборації з українськими ілюстраторами, призначені саме для цього. 

Різдвяний декор в стилі Етно 

Колекція «Душа України» це український культурний код, втілений в чаруючих сучасних принтах Ольги Гайдамаки. Розглядати й знаходити нові змісти у них – як дивитися на вогонь чи воду. Робити це можна нескінченно. Крім ялинкових іграшок, у колекції ти знайдеш дерев'яні постери, чохли на телефон, листівки. 

Набір новорічних прикрас «Різдвяний кролик» з ілюстраціями Ольги Гайдамаки. Це добра казка, розказана біля каміна у сніжну ніч. Персонажі її оживають у різдвяні свята, щоб дарувати відчуття щастя та надії на диво. 

Ти також можеш подарувати сет іграшок, або відразу набір «Етно» з 4-х ялинкових прикрас «Неофолк», блокнота з магнітними закладками та наклейок.

Крафтові новорічні прикраси з запахом дерева стануть душевною альтернативою звичайним кулькам. Обирай сет з 4 або 6 іграшок у гарній упаковці. Дарувати їх можна у будь-яку мить, адже цей новорічний декор впишеться у всі стилі, навіть якщо ялинка вже прикрашена.

Щоденник «4 seasons» 

Серія з 4 щоденників на кожну пору року. Гарна ідея подарунку для організованих  естетів. Ці блокноти можна вести як планер на кожен день, або ж як щоденник вдячності. Один день — одна сторінка. Для цієї серії Настя Слєпцова намалювала 100 ілюстрацій в скандинавському стилі, а команда Gifty підібрала ідеї як зробити кожен сезон ще більш насиченим і незабутнім. У ці важкі часи хочеться оточити себе красивим й кайфувати від кожної миті цього життя.

Мінімалістичні планери «It’s a plan»

Не здатися, продовжувати розвиватися, працювати, жити, боротися попри все – it’s a plan. Проводити час з близькими та з собою – it’s a plan. Не думати про завтра, але все одно планувати – it’s a plan. На 2023, на сьогодні, назавжди. Допоможуть зберегти важливе мінімалістичні планери It’s a plan з базової колекції Gifty. Цього року колекція поповнилася не датованими планерами у блакитній та зеленій обкладинках з екошкіри. А всередині як завжди: сторінки для планування місяця та тижнів, трекери звичок, сторінки де можна писати рекомендовані книги, фільми, вішлісти. В комплекті - стікери з настроєм.  

Найкращий новорічний подарунок тим, хто не може жити без паперових блокнотів та планування. Не можемо дочекатися того дня, коли на всю сторінку можна буде написати: «Україна перемогла».

Тематичний календар: настрій на користь весь рік

Календар – чудова річ до зимових свят. Це настрій та атмосфера для цілого року у подарунок. А ще — те, за що тебе пам’ятатимуть увесь цей час ;) 

Ось що має Gifty:

  • Настільний календар «З Україною в серці» це 365 цікавих фактів про Україну з ілюстраціями Олександра Шатохіна. Цей календар має кілька місій: нагадувати, який сьогодні день; прикрашати робочий стіл та Instagram; дивувати фактами про Україну. На сторінках календаря багато цікавого про українські винаходи, здобутки, важливі сторінки історії, унікальні природні явища та, звичайно, людей.
    Автори календаря: Анастасія Луценко та Юліан Мінський.

  • «Смачний рік» — «вічний» календар з корисною інформацією про їжу та кулінарію. Бо ми впевнені, що здоров’я та смачна їжа поза часом. Створений у колаборації з фудексперткою та блогеркою Світланою Левицькою. (Instagram — lanas_diet). У його складі 50% — рецепти для будь-якого приводу і без, 25% — лайфхаки для перетворення на кухонного гуру, 25% — цінні поради для здоров'я.

  • Календар «Луччий Гусь 2023» – місце, де зібрані луччі цитати луччого у світі Гуся. Чудовий подарунок для людей, які знають, що самоіронія та почуття гумору не просто слова. Для тих хто з перчиком. 

  • А може календар на стіну, а не на стіл? Тоді бери календар-планер  «Гусь Обрядовий». Календар-планер зроблений за мотивами українських пісень. Іронічні коментарі улюбленого персонажа – у комплекті.

  • Календар «Неймовірний Київ» на оригінальній дерев’яній підставці. Це 12 оригінальних ілюстрацій для кожного місяця про дуже різний Київ: містичний, музичний, мистецький, смачний та дуже трушний! Картки календаря можна використати як листівки!

Більше про тематичні календарі на 2023 дивись тут: Зміст та настрій у новому році: 7 календарів для 2023

Патріотичні чашки, піни, наліпки

Патріотична колекція для того і зроблена щоб підтримувати своїх, піднімати настрій. Адже наша найпотужніша зброя - віра в перемогу, віра в себе, віра в ЗСУ. 

В цій колекції — товари з ілюстраціями Олександар Грехова, Альони Жук, Олександра Шатохіна, Інни Рудої, Анни Єгорової, а також Віти та Віки Лопухіних. 

Тут лише пару варіантів, а ти дивись всю колекцію та обирай чим порадувати своїх- листівки, наклейки, піни, футболки та чашки. 

Різдвяно-новорічні подарунки з Гусем

Вдягнути футболку з Гусем Мері Крісмас або Заєбусічка під десять кофт та ковдру – ось що зігріє не тільки тіло, але й душу. А для тих, кому подобається бути на темному боці – чорний світшот з принтом. Вони з бавовни, є різні розміри, ще й Гусь до компанії. 

До футболки маємо ще й чашку! Бо наша «Заєбусічка» то, насправді, на честь символу року Водяного Кролика. Чому він водяний, ми й самі не знаємо. А от чому всі ми трохи заєбусічки здогадуємося.

Планер 18+ та girls only «Вішенка» допоможе у новому році мотиваційними провокаціями, спонтанними порадами та премудрими премудростями. В ньому є усе, що потрібно в ідеальному планері і навіть більше — в ньому є Гусь! 

Більш універсальний, але не менш чудовий — планер «Гусь організований».

Сертифікати: будь-кому та будь-який

Складно обрати? Не хочеш помилитися? Сертифікати тебе врятують!

Маємо сертифікати двох типів: паперові (можна потримати в руках) та онлайн (декілька кліків — подарунок вже в отримувача навіть якщо він за 1000 км від України). Крім того, можна обрати оформлення: просто з Гусем, з новорічним Гусем, по професіям та новорічний.

Якщо й цей вибір тебе фруструє, то завжди є сертифікати Gold — це «база» та твій «рятувальний жилет» до будь-якого свята. 

Маленькі речі з великим змістом

Листівка річ маленька, а може сказати багато. Зверніть увагу на інтерактивні листівки з побажаннями, які виконуються якщо тільки ти розшифруєш ці слова. Є навіть листівка з кросвордом англійською мовою. 

Щасливого Нового року та Різдва!