Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Іноді складається враження, що професійних свят більше, ніж днів на рік. А може, так і є? 16 липня відзначається День бухгалтера. 28 липня буде День PR-фахівця, а одразу за ним, 29-го – День системного адміністратора. У серпні на нас чекають День Повітряних Сил ЗСУ та День ветеринара, у вересні – День HR-менеджера та День тестувальника… Здається, час готувати подарунки колегам.

Топ-8 подарунків колегам

Отже, є 1000 та 1 привід на рік привітати колегу з професійним святом. Чого не скажеш про ідеї, що подарувати. Зібрали безпрограшні варіанти подарунків для колег в одній статті.

Чашки та стікери, присвячені професіям

Креативна чашка, яка демонструє весь біль всю суть різних професій. Навіть не сумнівайся, така чашка не лише допоможе оригінально привітати колег зі святом, а й вчинить фурор у колективі. Цей презент з тих, які хочеться відразу сфоткати та виставити у соцмережі. Але що казати, давай просто подивимося.
 

Чашка для бухгалтера

Чашка для бухгалтера

Магістрам білої, чорної та сірої магії присвячується однойменний гурток. І нехай їхній шлях буде легким навіть у період складання звітностей, усі цифри сходяться, а «Дія» та інші сервіси не зависають у відповідальний момент.

Кружка «2+2=скільки треба» теж відмінний варіант.
 

Чашка для тих, хто працює в IT

Чашка для айтишника
Це тільки так здається, що в айті все просто, нічого не треба робити й достатньо тільки застрибнути на цей потяг, щоб життя вдалося. Все так. До першого реліза. Отже, всі працівники цієї благословенної індустрії знають прості правила: не релізь у п'ятницю, це раз, робота завжди in progress, це два, та, звичайно ж, без чіткого ТЗ результат відповідний. Зафіксовані в камені  на чашці, вони порадують офіс й урізноманітнять робочі будні.
 

Чашка для працівника торгівлі й не тільки

Чашка с надписью Технічна перерваВзагалі, креативна кружка годиться для будь-якої сфери діяльності. П'ють усі. Тож добірка подарунків співробітнику була б неповною без чашки «Технічна перерва». Й хоча малюнок на ній навіває думки про зачинені двері магазину з табличкою «Відійшла, буду через 15 хвилин» (а ти навіть не знаєш, коли вони почалися), насправді технічна перерва може статися будь-де. Закінчиться коли закінчиться. Хатіко чекав і всі інші теж зачекають.


Тематичні наклейки

Наклейки для дизайнера, наклейки для маркетолога, наклейки для программистаЧашку можна доповнити тематичним стікерпаком, який додасть гарного настрою. Вибирай серед наборів наклейок програмісту, маркетологу, вчителю, дизайнеру, HR'у. Або подивися універсальні «Все горить» та «Гусь в офісі».

Подарунки з перчинкою

Не завжди ідеї подарунків колезі мають бути присвячені конкретній професії. Якщо в колективі панує дружня та невимушена атмосфера, то чудово підійдуть подарунки з вогником, іронією і при цьому глибоким життєвим змістом. Топ сюрпризів для колеги у цьому сегменті очолюють презенти зі знаменитим Гусем.

Блокнот із Гусем «Діла ділішки»

Блокноты с Гусем, блокнот в точкуСерія «Діла ділішки» для людей із почуттям гумору та здорової самоіронії. До неї входять блокноти «Як же я спакоєн», «Гусь Коуч», «Хуяк, хуяк» та «Ща все порішаю».

Кожен блокнот це:

  • обкладинка зі щільного дизайнерського картону з матовою ламінацією;
  • 160 сторінок якісного німецького Мункена молочного кольору у дрібну світло-сіру крапку;
  • 25 іронічних сюжетів із Гусем для аудиторії 18+ на кожному 3-му розвороті.

Одним словом, чудова річ. Буде весело!
 

Чашка з Гусем «Хуяк»

Чашка с Гусем ХуякНайпопулярніша чашка для привітання колег евер. Напевно тому, що «хуяк хуяк і ніхуяк» – почуття, знайоме надто багатьом. Гусь, як завжди, цілить в саме серце.

Тож якщо знаєш, що колеги оцінять гумор, сміливо додай Гуся до свого списку подарунків. Традиційно можеш доповнити його стікерпаком із цим незрівнянним у своїй здатності рубати правду-матку персонажем.
 

Ще по темі: Патріотична колекція від українських ілюстраторів та Gifty: подарунки з новим змістом
 

Екосумка з Гусем

Тканевые сумки с ГусемЕкосумкою можна вбити відразу всіх зайців: це корисна, практична, креативна та екологічна річ одночасно. Якщо потрібно зробити подарунки одразу кільком співробітникам, подивися різні кольори та дизайни. Наприклад, сумки «Gussi», «Ща всьо рішу» та «Лімончелло» й великі шопери «Бережіть природу, мать вашу» і «Дбаю про внутрішній дзен»

Усі сумки з саржі, їх можна прати та прасувати.

Подарунковий онлайн-сертифікат як універсальний презент

Складні часи кидають нові виклики. Спершу пандемія, тепер війна. Але ми все одно продовжуємо рухатися вперед. Люди продовжують працювати й тим самим допомагають не лише собі, а й Україні. Звичайно, багато хто розкиданий зараз по різних містах, працює віддалено. Але колег, які працюють віддалено, теж варто вітати з професійними святами. Так вони почуватимуться, як і раніше, частиною колективу, а свою роботу відчуватимуть важливою та потрібною. Як оригінально привітати колег, коли вони далеко? Звичайно ж онлайн-сертифікатом, який легко відправити за пару хвилин будь-куди.

Подарочный онлайн-сертификат для коллег

На допомогу тобі прийдуть подарункові онлайн-сертифікати:

Замов за пару хвилин і відпочивай спокійно (дивись пункт із чашкою «Технічна перерва»).

Як запакувати подарунок співробітнику

Подарунок готовий, але він буде неповним без святкового пакування. Нижче кілька варіантів, як оформити подарунковий бокс.

  1. Крафтова подарункова коробка. Стильна, стримана, екологічна. Ошатна стрічка та яскраво-жовта паперова тиш’ю всередині створює атмосферу свята.
  2. Паперова обгортка. Вибирай малюнок, який найкраще відповідає смакам колеги, а ельфи Gifty все красиво покладуть та запакують.
  3. Крафтовий тубус або коробка з віконцем. Багато подарунків Gifty (фартухи, сумки, чашки, магнітні планери) вже упаковані в тубуси з крафтового картону або коробки з віконцем, які можна дарувати без додаткової обгортки.

Приємних свят та задоволених колег!

Ще за темою: