Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Презентування подарунку

Ви довго обирали подарунок і нарешті знайшли те, що ідеально підходить, але як презентувати тепер його? Просто віддати в руки? Ми маємо кілька незвичних ідей!

1. Квест. Розробіть невеличкий маршрут для іменинника. В кожній точці цього маршруту лишайте записку-загадку з підказкою, куди йому йти далі, натяк на презент. Квест можна влаштувати як в межах квартири, так і в межах міста. Зрештою, у останній точці на іменинника і повинні чекати ви з подарунком.

2. Несподіваний кур'єр. Замість того, аби вручати подарунок самому, ви можете скористуватись послугами артистів, які під’їдуть до іменинника на роботу або додому та вручать подарунок у смішних костюмах, з піснею, тощо.

Незвичне презентування подарунку

3. Куля-сюрприз. Якщо ваш подарунок невеликий, ви можете сховати його у прозору кульку серед конфеті та кольорових кульок меншого розміру. Для того, аби дістати подарунок, імениннику потрібно буде проколоти кульку.

4. Подарунок у подарунку. Ви можете сховати свій подарунок у кілька коробок. Чим менший подарунок і чим більша коробка - тим краще. Кожну коробочку щільно засипайте серпантином.

5. Кросворд. Зашифруйте місце знаходження подарунку у вигляді кросворду. Кросворд можна подарувати на гарній іменній листівці.

У вас ще є ідеї або історії, як ви робили презент? Діліться з нами у FB. А стильні подарунки вас завжди чекають у нашій крамничці.