Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Вжух, і Gifty вже 10 років. 

Ми пройшли довгий шлях — від парочки блокнотів, що займали одну поличку, до бренду, який має багато прихильників в Україні та за кордоном, десятки партнерів, тисячі клієнтів, сотні найменувань товарів зі змістом та настроєм. Ми пройшли купу випробувань і навчилися працювати в екстремальних умовах попри серії локдаунів, ракетні обстріли, відключення світла, інфляцію, збої на виробництві та відсутність будь-якого підґрунтя для прогнозів та планів. Ми навчалися ризикувати та вгадувати, посміхатися коли зовсім не весело, не здаватися, а йти далі й покращувати маленькі деталі. Щодня наші товари когось посміхають, і нам надзвичайно приємно бути брендом, що приносить радість. 

З перших днів Gifty співпрацює з різними українськими ілюстраторами. Нам приємно бути їх амбасадором та популяризувати їх творчість. З деякими ми створили цілі колекції, з деякими - парочку товарів, а є такі, що намалювали багато ілюстрацій, але для одного продукту (наприклад, 365 малюнків для календаря). 

Хочемо також згадати всіх-всіх ілюстраторок та ілюстраторів, з якими ми співпрацювали ці 10 років:

До війни ми організовували виставки та майстер-класи, записували художні онлайн-курси і навіть створили платформу творчих курсів Batarta, але її запуск було вирішено відкласти через війну.  

Також ми пишаємось колаборація з брендами. Найбільша з них — з брендом «ГУСЬ». Це персонаж, який полюбився багатьом українцям та дав великий поштовх нашому проекту ще в 2018. Було також цікаво співпрацювати з кінофестивалем «Молодість», Лесем Подерв’янським, проектами Books&Cartoons (колекція «НЕСКОРЕНІ») та FILM.UA (колекція «МАВКА»), а також сім’єю шкіл англійської мови Green Forest.

Далі буде: наші мрії та плани

Мріємо про близьку перемогу України. Все інше — наші плани, які ми поступово втілюємо в життя. 

  • Gifty Corporate

Хочемо розвивати напрямок корпоративних подарунків. Скоро побачите новий сайт та інстаграм Gifty Corporate! Там буде багато цікавих категорій товарів під брендування та корпоративні запити, які не представлені у Gifty.

  • Курс на експорт

Хочемо, щоб українське й надалі залишалося в тренді по всьому світу. Гарні результати на міжнародних платформах Etsy, Bravery, AllegroAmazon, Shopify надихають шукати оптових замовників за кордоном. Хочемо стати українським експортером.   

  • Пошук талантів

Хочемо розробляти нові колекції! І вже готуємо до весни з нові категорії товарів. Тож запрошуємо реалізовувати свій потенціал та створювати фантастичні речі, які складатимуться на 60% з любові, на 30% з магії та на 10% безумства. 

Сміливі завжди мають щастя! Тож віримо у нашу команду й прямуємо до мети. 

Дякуємо, що ти з нами! 
Твій порадунковий бренд Gifty