Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Що таке День святого Валентина? День святого Валентина — це щорічне свято, присвячене романтичному коханню, дружбі та захопленню людиною, яка поруч із тобою. Щороку 14 лютого люди цього дня дарують один одному «валентинки», надсилають повідомлення про кохання та прихильність своїм партнерам, сім'ї та друзям, дарують подарунки. Вважається, що такий подарунок має бути романтичним та незвичайним. Тож якщо шукаєш, чим здивувати дружину на 14 лютого, то ти у правильному місці. У цій статті зібрали безпрограшні варіанти подарунків та факти про свято, якими теж зможеш блиснути.

Що подарувати дружині на 14 лютого

Романтичний подарунок дружині на День закоханих та інші традиції

Навколо появи Дня святого Валентина ходить багато легенд і досі ніхто не знає, коли й чому виникло це свято. В Україні його стали відзначати нещодавно, якихось 10-15 років тому. Але, так чи інакше, сьогодні воно дуже популярне (дивно, що ще не ввели державний вихідний), так що тобі напевно доведеться дарувати подарунок дружині на День закоханих;)

Хоча деякі історики вважають, що День святого Валентина відзначається на згадку про смерть цього святого 14 лютого, є й ті, хто думає, що це свято насправді бере свій початок від язичницького свята родючості під назвою «Луперкалії», яке відзначалося 15 лютого в Стародавньому Римі.

Наприкінці V століття римський папа Геласій офіційно оголосив дату 14 лютого «Днем святого Валентина». Проте з любов'ю та романтикою свято стало асоціюватися лише у середні віки. Ця традиція могла виникнути з поширеного у Франції та Англії переконання, що птахи починають свій шлюбний сезон 14 лютого.

Чашка для програміста «Яке ТЗ»

Найпершою «валентинкою» вважають вірш, який відправив дружині французький середньовічний герцог, на ім'я Чарльз, 1415 року. Чарльз написав цю милу записку своєї коханої, коли був ув'язнений у лондонському Тауері.

Люди почали обмінюватися саморобними листівками та листами на День Валентина у 17 столітті. А ще через якийсь час у 1840-х роках у США було запущено перше масове виробництво листівок до цього свята. Приблизно тоді з'явилася традиція дарувати квіти — червоні троянди, що символізують любов.

У 20 столітті традиція активно поширилася світом. І сьогодні вже нікого не здивуєш не лише квітами, а й бажанням купити подарунок своїй другій половинці, а іноді й близьким друзям. Отже якщо ти теж шукаєш, щоб такого цікавого вибрати в подарунок коханій, читай далі.

Ідеї ​​подарунків на 14 лютого дружині

Навіть якщо ти добре знаєш свою подругу життя, вибрати подарунок на 14 лютого дружині – завдання із зірочкою. Тому покладися на Gifty, який підготував тобі безпрограшну добірку на цей лютий.

Планер із Гусем. 18+

Планер з Гусем жіночій «Вішенка»

Планер Гусь Вішенка 18+ для дівчат віком від 18 до 100 років. Поєднує функції планера, особистого психолога та кращої подруги. Планер «онлі фо гьорл» і тільки для тих, у кого все добре з почуттям гумору.

Що в ньому:

  • 100 мініілюстрацій з іронічним Гусем;

  • блоки для планування на день, місяць, рік;

  • місце для нотаток;

  • трекер звичок;

  • сет стікерів;

  • календар на 2022-2025.

Все це на якісному папері молочного кольору в щільній обкладинці з матовою ламінацією та вибірковим лаком.

Тематична чашка з Гусем

Чашка з Гусем на 14 лютого

Гусь чудово вміє підбирати слова для будь-якого моменту, так що правильно обрана чашка скаже все за тебе. До цієї нагоди точно підійдуть чашки: «Я тебе любу», «Любовка», «Ти лучча», «Абажаю» і «Суперстар».

Блокнот Inspiring

Блокноти в крапку в щільній обкладинці

Блокнот Inspiring з авторськими ілюстраціями Олександра Шатохіна та розміткою у світлу крапку стане простором для творчості на кожен день. Його можна використовувати як планер, щоденник продуктивності, тревелбук, кулінарну книгу, блокнот для вивчення англійської тощо.

Усередині господиню чекають 40 мотивуючих ілюстрацій та цитат на кожному 3-му розвороті. Творчий та незвичайний подарунок коханій дружині на 14 лютого забезпечений.

Екосумка з дизайнерськими ілюстраціями

Екосумка з Гусем

Тренд на екоречі та розумне споживання не згасає. Та й не дивно, адже справи у планети, справді, не дуже. Тож допомагатимемо їй самотужки як можемо. Екосумки тут грають помітну роль.

У каталозі ти знайдеш великий вибір екосумок з оригінальними принтами від українських ілюстраторів. Всі сумки якісно пошиті із щільної саржі та служать багато років.

Значок

 

Невеликий, але яскравий аксесуар, яким можна доповнити будь-яку річ: шапку, піджак, сорочку або рюкзак.

Як самостійний подарунок пін може здатися замало, тому з ним чудово дарувати й те, на чому він буде здорово виглядати. Наприклад, на одній із сумок, про які ми писали вище ;) Попри розмір, не варто недооцінювати значок — цей маленький сюрприз на 14 лютого супроводжуватиме дівчину щодня, а отже й нагадуватиме про тебе!

Постери на стіну

Постер з Гусем великий

Якщо твоїй дружині подобається оформляти квартиру та створювати затишок у будинку, то купити подарунок, який допоможе у цьому – чудовий план. Для цієї мети підійдуть плакати великого формату з дерев'яним кріпленням. Наприклад, одна з робіт ілюстратора Маші Фойї Horizons або Space. Або постер з ілюстраціями про трушний Київ Олександра Шатохіна. А може їй більше сподобається постер с перчинкою від іронічного Гуся? Дивись усі постери у каталозі.

Подарунковий сертифікат

Якщо все ж таки сумніваєшся у виборі та думаєш, що вона його зробить краще, подаруй сертифікат на будь-яку покупку! До речі, якщо згадав про подарунок в останній момент, то допоможе онлайн-сертифікат для Неї. Його не потрібно забирати у магазині чи чекати з пошти. Це найшвидший і найлегший варіант розв'язати питання з презентом.

Де придбати подарунок дружині на День святого Валентина

Незалежно від того, чи одружилися ви недавно або щасливі у шлюбі вже кілька десятиліть, вдалий подарунок дружині на День святого Валентина нагадає їй, чому вона така щаслива, що в неї є ти.

Знай, що в інтернет-магазині Gifty ти завжди вибереш щось, що здивує та порадує твою другу половинку.