Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Нас часто питають, чи є в нас сувеніри, присвячені Києву та Україні. Такі, які б дійсно хотілося купити і подарувати, а не привезти для галочки магнітік з салом з Андріївського узвоза.
  
Це надихнуло нас на створення колекції подарунків, присвячених Києву. Оцініть, як це в наш вийшло.

Нешароварний Київ. Неймовірний. Контрастний. Свій

Нам дуже хотілося показати не «шароварно-матрьошковий» Київ, а справжній. Такий, яким ми бачимо його щодня. З шахматистами у парку Шевченка о будь якій порі року, з бабусями біля метро, з балконами (від прекрасних до найжахливіших), про які вже пишуть книжки.

Київ це місто музичних фестивалів та прихованих рейвів. Місто барів, які порівнюють з берлінськими, і шаурми з Бесарабки. Місто крутих тусовок і черги у метро «бо карантин». У Києві ти легко вивчиш іноземну мову поки стоїш в заторах. Але щоб тут не відбувалося, ми любимо його таким як він є. Тут завжди знайдеться, що показати гостям і на що подивитися самому. Тому нам дуже хотілося створити подарунки, які б відображали справжню атмосферу та настрій цього міста.

У народженні колекції прийняли участь чудові українські ілюстратори Олександр Шатохін, Надія Кушнір (Надьожна) та Юлія Савченко. Вони створили ексклюзивні принти спеціально для Gifty.

Ключовий меседж колекції: не ідеалізувати Київ і не прикрашати київську реальність (як центр провінційного міста перед візитом президента), а любити його таким, який він є. 

Серія магнітних та паперових листівок “Київ неймовірний” Олександра Шатохіна

Олександр Шатохін — талановитий ілюстратор та книжковий графік з Сум. В колекції «Неймовірний Київ» наразі вже доступні магнітні та паперові листівки з ключовими київськими сюжетами, які Олександр намалював для Gifty.

Київ химерний про київських химер, які є такими ж повноцінними жителями Києва, як і люди. Київ старовинний, адже місту більше ніж тисяча років. Київ музичний, бо який Київ без музикантів, музичних фестів, концертів та рейвів. Київ мистецький, бо у цьому місті контрастів є все для натхнення.

Магнітні листівки, так само як і звичайні, можна підписати.

До речі, ми плануємо продовжити цю серію малюнків і випустити календар. Тож чекай ще на вісім приголомшливих ілюстрацій, присвячених столиці, від О. Шатохіна та Gifty.

11 червня у нас відкрилася виставка постерів Олександра, яка буде діяти до 1 серпня. Якщо ти в Києві, обов'язково приходь подивитися!

Листівки магнітні з Києвом


Набір наклейок “Сленг жителів Києва”

Ламіновані наклейки зі сленгом жителів Києва (та його перекладом на людську мову) — це ще одна класна колаборація від Gifty. На цей раз з Вадимом Кириленком, більш відомим у соцмережах як @vadulya.

Вадим — представник вічно п'яної інтелігенції, як він сам себе називає — кілька років тому переїхав до Києва. Він каже, що спочатку йому було важко у столиці, а потім стало ще важче. За цей час він добре вивчив особливості столичного життя. Від цін на шаурму на Бесарабці до цін на вино в Гудвайні. Від лабіринтів Мінотавра Метрограду до розкладу виставок в Пінчуці. І тепер активно ділиться робочими порадами, як тут  вижити. 

Тож не дивно, що сленг жителів Києва від @vadulya став хітом і серед цих самих жителів, і в інших містах України. Все почалося з публікації в інстаграмі, і понеслась. Саме ці києвські інсайти Кириленка і стали основою набору стікерів, створених в колаборації Gifty & @vadulya. 

Це класний подарунок та приємний бонус до подарунку як для киян, так і для співчуваючих.

Чудові ілюстрації для стікерів розробила українська дизайнерка Юлія Савченко спеціально для Gifty. 

Стікери наклійки сленг жителів Києва


Магнітні та паперові листівки з Гусем, присвячені Києву

Гусь — постійний персонаж наших подарунків, тож куди без нього і у київській колекції. Цього іронічного творця мемів створила Надя Кушнір — дизайнерка та ілюстраторка зі Львова. Звичайно, Гусь передає і свій Прівєт із Кієва (є магнітний прівєт і паперовий). Також у колекції є листівки «Хто куда» (також магнітна і паперова) і «Начала» (ну, ти розумієш, магнітна і паперова). 

Магнітна листівка це щось новеньке — це листівка, яку можна повісити на холодильник і бачити постійно, а не лише час від часу. А ще її можна підписати на звороті.

Магнітна листівка з Гусем підходить, щоб:

  • передати привіт рідним та друзям з інших міст України та світу;
  • подарувати друзям-киянам;
  • повісити на холодильник;
  • додати як бонус до основного подарунку;
  • поповнити свою колекцію з Гусем. 

Магнітні листівки з гусем від Gifty

Сподіваємось тобі сподобалася колекція подарунків, присвячена Києву. Тепер в тебе точно є що взяти на пам’ять собі або подарувати друзям як з України, так і з інших куточків світу. 

Ми плануємо поповнити колекцію еко сумками та іншими подарунками, тож стеж за оновленнями, буде красиво!

 


КОЛЕКЦІЯ НЕЙМОВІРНИЙ КИЇВ


Статті за темою: