Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Ну все! Час. Час обирати подарунки до Дня козацтва! Разом ми точно зможемо підібрати подарунки захисникам і захисницям України, які здивують і запам'ятаються.

Подарунки чоловікам на День захисника України

Підбірка незвичайних подарунків на 1 жовтня від Gifty

Підкреслити особливість характеру, пожартувати над зворушливою звичкою, сказати про важливе без слів, надихнути, підняти настрій зможуть цікаві аксесуари, які бренд Gifty створює спільно з флагманами української ілюстрації:

1. Подарунковий набір «Смисл життя»

Подарунковий набір з перчинкою для тих, хто не боїться міцного слівця. До нього входять подарунки на День козацтва, створені в колаборації Gifty і письменника Леся Подерв'янського. Це чашка і листівка з QR-кодами та набір наклейок з відомими цитатами з п'єс Митця. Якщо відсканувати QR-коди, відкриються п'єси, озвучені голосом автора.

 

2. Подарунковий набір «Артовий Київ»

У цьому наборі ховаються ідеї подарунків на День козацтва для тих, хто любить Київ, пов'язаний з ним або просто це місто близьке за духом. У набір входить авторський постер з кріпленням, дві магнітних листівки та крафтовий тубус. Малюнки для колекції створені талановитим українським ілюстратором Олександром Шатохіним спеціально для Gifty. Це відмінний подарунок на 14 жовтня чоловікові або жінці.

 

3. Подарунковий набір Незламні

Набір із дизайнерської екосумки із символічною назвою «Зона комфорту», пінів «Шолом» та «Незламні», а також листівок із філософськими ілюстраціями Альбіни Колесніченко. Набір красиво упакований у крафтову коробку. Креативний та небанальний сюрприз на День захисників України, а особливо захисниць.

 

4. Подарунковий набір «Безстрашний»

Якщо ж потрібні саме подарунки для чоловіків на День козацтва: чоловікові, хлопцеві, татові, брату, колезі, зверни увагу на цей набір з блокнота з Гусем «Ща порішаю», чашки «Всі баби козли» і тематичної листівки. Для самих безстрашних і відчайдушних!

5. Подарунковий набір English Year

Чудовий подарунок для тих, хто дивиться у майбутнє і займається своїм саморозвитком. У набір входить блокнот Everyday English Notes з міні-сетом англійської на кожен день, настільний перекидний календар Traveling з англійською лексикою на тему подорожей і магнітна листівка з цитатою.

 

Корпоративні подарунки на День козацтва

Не буде зайвим замовити й подарунок на 1 жовтня чоловікові або жінці від компанії. Корпоративні подарунки сприяють більш міцним відносинам між компанією і співробітниками і підвищують мотивацію.

Що подарувати на 1 жовтня колегам і співробітникам:

  • чашка з Гусем від Надьожної - керамічна чашка з унікальними гострими фразочками і зображенням Гуся точно стане продовженням руки свого господаря вдома або в офісі! Це відмінний подарунок і колезі, і брату/сестрі, і чоловіку/жінці, і тату/мамі. Адже п'ють всі. А з чашками від Гіфті питимуть ще і з настроєм;


Чашки з Гусем на подарунок чоловікам, чашки Леся Подерв'янського
 

  • блокноти. Для тих, хто любить планувати і ставити перед собою цілі.  А це значить, що правильно підібраний планер, щоденник або записна книжка точно послужить користю. У нашому інтернет-магазині можна підібрати блокнот і для студента, і для колеги з гумором, і для завзятого айтішника, і для структурованого у всьому тім-лідера;


Блокноты на подарунок чоловікам
 

  • еко сумка - шопер. Витривалі, з кишеньками, на застібках, з саржі, з класними дизайнерськими принтами. Є великі XXL, є і не дуже - L / M. Але і ті, і ті зручні!  Для шопінгу, для пікніків, для щоденного використання;


Екосумки з Гусем на День козацтва

  • фартух. Любителям готувати вдома біля плити, біля багаття на природі, у мангала на терасі - фартухи з саржі з дотепними принтами - те, що треба;


Фартухі на подарунок чоловікам
 

  • колекція для вивчення англійської. Блокнот для нотаток в крапку з міні-сетами англійської на кожному розвороті, настільний календар на кільцях, сет граматичних блокнотів для різних рівнів підготовки, сертифікати на навчання в одній з топових мереж шкіл України - Green Forest!


Английська колекція на подарунок чоловікам
 

  • подарункові сертифікати. Якщо людина, якій хочеш зробити подарунок, і сама прекрасно знає, чого хоче, тобі досить просто вручити один з наших ефектних сертифікатів і бути впевненим на всі 100, що подарунком вона залишиться задоволена. Адже вибере його собі сама!  ;)


Сертифікати на подарунок чоловікам
Поради щодо вибору подарунка на День захисників та захисниць України

  1. Насамперед склади список всього, що цікавить людину, і того, що визначає її особистість. Необхідно записати якомога більше речей. До кожного пункту списку придумай подарунки, які могли б до нього підійти. Не обов'язково дарувати все, і не обов’язково вони мають бути великими. Але завдяки списку ти зможеш сфокусуватися і обрати щось класне.
  2. За таким же принципом можна скласти список потреб і подарувати щось, що їх закриє. Сертифікат на курси англійської, або в автошколу, наприклад.
  3. Якщо нічого не допомагає — вмикай внутрішнього Шерлока Холмса. У багатьох людей є списки бажань у соцмережах або в умовному Аліекспрес. Знайти їх буде дуже цінно.
  4. Ще ти завжди можеш зробити «вічний» подарунок, який буде продовжувати дарувати. Наприклад, подаруй підписку на улюблений сервіс, річний абонемент на друкований журнал або один з вічних перекидних календарів без прив’язки до днів тижня. 
  5. Прояви творчий підхід до упаковки та подачі! Наприклад, сховай подарунок, а замість нього вручи карту, за якою його можна відшукати. Або креативно упакуй коробку на свій власний смак.

Або просто подивися класні набори подарунків, підібрані спеціально до 1 жовтня.

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ КОЗАЦТВА

Всі ці унікальні речі та аксесуари придумані, розроблені і виготовлені в Україні. У кожен з цих подарунків вкладені велика праця і широка душа!
Замовляй онлайн у розділі "ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ КОЗАЦТВА" або заходь побачити все наживо в нашому шоу-румі за адресою: м Київ, вул.  Костьольна 4.


Почитати за темою: