Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Українці почали відзначати 14 лютого з середини 1990-х. Хоч святкування у багатьох країнах чимало відрізнялося, ми перейняли його найбільш романтичний характер. Цукерками, червоними трояндами та валентинками кохані заявляли одне одному про свої почуття.

Чим День Святого Валентина сьогодні відрізняється від того, що було раніше? 

Трохи пізніше проти романтизації повстали люди, які не мають/не хочуть мати пари або не згодні із звуженням концепту любові виключно до романтичного партнера (а родина, а друзі, а інші?). Відтоді День Святого Валентина розширився до дня, коли люди говорять і зізнаються у своєму коханні більш абстрактно: як любов до себе, до свого оточення, свого досвіду, справи свого життя. І, звісно ж — до своїх рідних та коханих. 

Останні два роки цей день набув нового значення. Війна увірвалася в кожен дім, розділила нас кілометрами, когось відправила на інший континент, когось — на передову. Декому пощастило залишитися разом, а дечиї дні перетворилися на суцільні виклики одне без одного. 

Як бути вдвох, коли ми окремо? 

Як виявити свою вдячність за те, що ми разом? 

Значимість повсякдення 

Символи любові віднайшлися в побуті: у його старому блокноті із записами, її великій чашці для чаю, їхніх парних футболках. Квіти зів’яли, а цукерки з’їлися — натомість речі з історією гріють серця вночі, під зливою, в часи війни. 


Зараз подарунок має стати символічним якорцем, який врятує під час буревію. Річчю, яка об’єднає попри відстань і час. Чимось більшим, аніж подарунок. 

Gifty: подарунки, які об’єднують своїх

Gifty завжди об’єднував своїх. Ми робимо так, щоб українська ілюстрація, культура та історія поселилася в домівках кожного. 

До Дня Святого Валентина ми хочемо нагадати: ми разом, навіть якщо окремо одне від одного. Нас об’єднує коріння, почуття, мрії та віра. Це не абстрактні поняття, а цілком реальна речі, які ми виразили в наших товарах. 

chashki-futbolki-podarunki-na-den-sviatogo-valentina

Чашки

Чашки зберігають не лише тепло рідини, а й тепло спогадів. Як приклад, сімейна традиція чаювання. Це час, коли кожен трохи відклав свої справи, щоб побути тут і зараз, у спокійній атсмофері, разом зі своїми людьми. 

У Gifty можна обрати чашку, яка пасуватиме світогляду, настрою, професії кожного. Ви — пара двох іронічних жартівників? Пригляньтесь до колекції Гуся. Якщо ж вам ближчі розмови про українську мову, традиції й культуру, вам сподобаються чашки в оформленні Євгена Берда та Інни Рудої

Футболки

Речі із запахом і доторком коханої людини, найближчі до тіла. У футболці можна спати, ходити на прогулянки та зовсім не вилазити. Бо саме так роблять з улюбленими речима, правда ж? 

Щоб твій подарунок об’єднав почуття з тілами, дивись футболки на сайті.

kalendari-planeri-sertifikat-den-zakohanih

Блокноти та планери 

Зараз важливо давати вихід своїм емоціям як ніколи раніше. Відключитися від безперервного потоку новин, переживань та обов’язків. Відкласти телефон, розгорнути блокнот і відчути фізичність світу. Запитати себе: “Як я?” та написати чесну відповідь. 

Через роботу в блокнотах проявляється турбота про ментальне здоров’я, адже це — простір, де ти, твої думки й історія життя мають найвище значення. Gifty створив блокноти з ілюстраціями сучасних митців, які підтримають і скажуть: “Ми поруч, ми проходимо через те саме”. 

Планери допомагають підсилити віру у власні сили: “Так, світ непередбачуваний та жорстокий. Я маю рухатися далі, щоб це змінити”. І щоб цей рух був впевненіший, подаруй близькій людині планер.

listivki-do-dnia-zakohanih-14-liutogo

Листівки та наліпки

 

Листівки, зовнішню сторону яких обіймають українські ілюстрації, а внутрішню — щирість твоїх слів. Це ті валентинки, які захочеться зберегти на своєму столі як пам’ятну річ і стильний декор. 

Наліпки поселяться на телефоні або ноутбуці та щоразу нагадуватимуть про тебе. Це класний спосіб доповнити подарунок і залишити в ньому якнайбільшу часточку себе. 

Окрім подарунків, що ще важливо на День Святого Валентина?

Увага, щирість та любов. Доповнюй ними кожен подарунок і кожне своє слово. Закохані очі видно одразу, вони цінуюється більш за все.