Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

День Святого Валентина – це особливе свято для закоханих. Це день, коли ми можемо висловити свої почуття та показати, як сильно ми любимо своїх партнерів. В такому буремному сьогоденні буває складно зосередитися на головному - найближчих та найважливіших людях. Незалежно від того чи ти поруч чи вас тимчасово розлучила відстань, увага - найцінніше у будь яких стосунках. Подаруй їй своє «я поруч».

Обрати подарунок на 14 лютого дівчині зазвичай складно, бо це особливий момент, коли ти хочеш, щоб подарунок не лише зігрів її серце, але й залишався у пам'яті. Завітай до нас у Gifty, де ти знайдеш безліч чарівних аксесуарів, і вибери той, який точно пасує до її стилю та принесе радість на довгий час. Тобі необов'язково знати її кожен каприз – ми тут, щоб твій вибір став справжньою втіхою для твоєї коханої.

Подарунок коханій на 14 лютого: яким він повинен бути?

Одним із найпопулярніших способів висловити свою любов на День Святого Валентина, звісно, подарунок. Але як його обрати, коли кожен варіант здається влучним і водночас викликає сумнів?

Важливо, щоб подарунок був не просто річчю, а віддзеркаленням саме твоїх почуттів. Він повинен показати, що ти думаєш про свою кохану і що ти її цінуєш, звертаєш уваги на деталі та пам’ятаєш, для прикладу, її улюблений колір.

подарунок на 14 лютого дівчині

Ось кілька порад, які допоможуть тобі вибрати вдалий подарунок:

  • Перше правило вибору подарунка на День Святого Валентина - він повинен бути від щирого серця. Не варто обирати подарунок, який ти не вважаєш доречним або цікавим, навіть якщо всі знайомі вважають цей варіант найкращим.

  • Другий важливий момент - подарунок повинен бути актуальним саме для твоєї дівчини. Подумай, про що вона мріє, що її радує, чим вона займається у свій вільний час. Зверни увагу на її стиль. Чи любить вона класику, чи віддає перевагу чомусь більш яскравому та незвичайному?

  • Враховуй її спосіб життя. Якщо вона багато часу проводить на роботі, їй може знадобитися стильний діловий аксесуар. Якщо вона любить проводити час на природі, їй сподобається щось практичне.

І, звичайно ж, подарунки на 14 лютого дівчині повинні бути красивими та оригінальними. Вони повинні додавати твоїй дівчині святкового настрою.

Дотримуйся цих правил і обирай саме той варіант, який вразить твою кохану.

Актуальні колекції подарунків на День закоханих від Gifty

Інтернет-магазин Gifty пропонує широкий вибір подарунків на День Святого Валентина. У нас ти знайдеш подарунки на День Закоханих дівчині, які переконають, що твоя увага прикута саме до неї.

Блокноти та Планери

Блокноти та планери - це оригінальні подарунки на День Святого Валентина дівчині, які допоможуть твоїй коханій організувати час, записуючи свої думки та ідеї.

У Gifty є багато варіантів блокнотів та планерів, з яких можна вибрати саме той, який буде їй до душі. Вони всі з якісним папером та гарним дизайном, який створений українськими ілюстраторами. Якщо вона любить писати, вибирай такий подарунок, який допоможе тримати все важливе під рукою. У планерах є окремі розділи на тиждень, місяць та рік,в які зручно нотувати все важливе.

подарунки на 14 лютого дівчині

Блокнот або планер, подарований з любов'ю, стане для твоєї дівчини не просто канцелярським приладдям, а й символом твоєї турботи.

Декор для дому

На День Святого Валентина хочеться подарувати коханій людині щось особливе, що нагадуватиме про твої почуття та турботу. Декор для дому - це чудовий варіант такого подарунка. Він не лише доповнить інтер'єр, але й створить атмосферу тепла та затишку, в якій буде приємно проводити час разом.

Дерев'яні постери із ілюстраціями українських митців - це стильний та оригінальний декор, який додасть індивідуальності будь-якому дому. Вони виготовлені з якісної деревини та прикрашені яскравими та емоційними ілюстраціями, які обов'язково сподобаються твоїй коханій.

Постери мають спеціальні кріплення, завдяки якому їх можна легко й зручно розмістити в будь-якому місці: на стіні, на комоді, на полиці, будь-де.

подарунки на день закоханих дівчині

На День Святого Валентина хочеться подарувати коханій людині щось особливе, що наповнить її будинок теплом та затишком. Ароматичні свічки - це чудовий варіант такого подарунка. Вони не лише створюють романтичну атмосферу, але й дарують відчуття спокою та гармонії.

Ароматичні свічки із колекції «Неофолк» Інни Рудої стануть джерелом світла, тепла та приємного аромату. Сучасне етно в дизайні надасть простору навкруги барв. А свічки із рунами із колекції «Мавка» створять магічний затишок. 

Чашки

Як здивувати дівчину на 14 лютого подарувавши чашку? Здавалося би це дуже простий подарунок, проте це надзвичайно практична річ, яку можна використовувати щодня, а отже й щоденне нагадування про твою увагу.

Чашки мають стильний дизайн, а широкий вибір допоможе обрати тобі саме ту, яку потрібно: з традиційними мотивами, патріотичні, з жартівливими ілюстраціями та цитатами.

оригінальні подарунки на День Святого Валентина

Доповни свій подарунок листівкою, на якій ти можеш написати ті самі найважливіші слова, котрі кохана хоч і знає, проте, повір, хоче чути їх постійно.

Чого не варто дарувати коханій дівчині на День Святого Валентина

Твої пусті обіцянки - єдиний подарунок коханій на День Закоханих, який може стати провалом.

Подарунок дівчині на День Валентина - те, до чого варто поставитись відповідально. І так, вчинки важливіші будь-яких подарунків, але ж куди без них. Це прояв твоєї уваги, турботи та чергове підтвердження, що саме вона є такою цінною для тебе. Попіклуйся про те, щоб зробити її трішки щасливішою в цей день.

Незалежно від того, який подарунок ти обереш, головне, щоб він був від щирого серця. Твоя дівчина або ж дружина обов'язково оцінить твою увагу і любов.

Дозволь Gifty занурити вас обох у чарівний світ кохання у цей особливий день!