Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Шукаєш щось особливе для програміста, дизайнера, маркетолога, бухгалтера, вчителя та інших спеціалістів? Тоді уважно вивчи цю колекцію подарунків. Ти точно знайдеш тут щось цікаве. І напевно впізнаєш когось зі знайомих. А може, й себе.

Автор принтів – український художник Олександр Шатохін.

Чашки для спеціалістів різних професій

Без чого точно не обходиться жоден офіс та жодне робоче місце? Звичайно ж, без правильної кружки! Саме з неї починається ранок, коли так складно включитись у процес. І неважливо, офісний у тебе офіс чи домашній. Робиш ковток кави або чаю та оживаєш для нових звершень. Тому в колекції «Профі» так багато чашок. Вони призначені як для конкретних професій, так і для офісу в цілому. Просто подивися на ці принти й все зрозумієш.

Чашка «Яке ТЗ» 

Чашка програмісту ТЗ ХЗ

Чашка для програмістів, дизайнерів, ілюстраторів та всіх, хто так чи інакше отримує на роботі техзавдання. Тому що всі ці люди абсолютно точно знають, що якщо ТЗ ХЗ, то й результат очікуваний. Чашка нагадає замовникам, що зусилля, витрачені на складання грамотного техзавдання, заощадять у майбутньому багато часу та нервів усім учасникам процесу. А ще вона змусить колег посміхнутися.

Чашка «Технічна перерва»

Чашка «Технічна перерва»

Вчасно взята технічна перерва цілком може запобігти нервовому зриву. Іноді просто по заріз потрібен відпочинок від усього. І ось про цей момент дзену та внутрішнього спокою ця чашка. Коли спокійно п'єш м'ятний чай (або що ти там зазвичай п'єш для заспокоєння), і нехай весь світ зачекає. Вдих. Видих. Технічна перерва закінчиться, коли закінчиться.

Чашка програмісту «Не релізь у п'ятницю» 

Чашка програмісту «Не релізь у п'ятницю»

Це чашка з ще однією офісною аксіомою. Ну, просто тому що. Бо хто зарелізив у п'ятницю, той сидітиме з червоними очима над виправленням усіх багів, що вилізли, до самого понеділка.

Чашка для розробників, тестувальників та інших небайдужих людей.

Чашка «In progress» 

Чашка «In progress» для розробника

Демонструє колегам, начальнику та замовникам, що робота йде. І взагалі, пам'ятаєш магічну формулу: «Якщо я сказав завтра, значить завтра, і не треба мені нагадувати щодня»? Ну так ось. Work in progress, а кава сама себе не поп'є.

Чашка бухгалтеру «Скільки треба»

Чашка бухгалтеру «Скільки треба»

Два бухгалтери підбивають баланс. Обидва нормально так втомилися. Один питає іншого:
– Слухай, а скільки місяців у році?
Інший, не відриваючись від записів:
– Десять. Без ПДВ.

Тобто ти розумієш, га? У бухгалтера завжди стільки, скільки треба. І краще не ставити зайвих питань. Крім бухгалтера, чашка підійде економісту, фінансисту, викладачу математики та взагалі будь-якому фахівцю, який багато працює з цифрами.

Чашка бухгалтеру «Магістр» 

Чашка бухгалтеру «Магістр»

Ще одна прекрасна чашка у подарунок магістру білої, чорної та сірої магії. Вона для тих, хто досяг найвищого рангу управління фінансовими махінаціями операціями. Ти знаєш, кому її можна подарувати.

Наклейки за професіями

Наклейки за професіями

Також незамінний атрибут сучасного офісного життя – круті стікери. Тому обов'язково подивися, які є набори наклейок і додай до свого подарунка ті, що краще підходять:

На сьогдні все. Але заходь частіше, колекція оновлюється.


Дивись, що ще є (ну круто ж?!):