Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

 Сумки шопери стали одним з найбільш кричущих трендів нашого часу! Ці тканинні сумки вирішують дві дуже актуальні проблеми відразу: питання екології та особисто твого стилю. Хочеш, щоб твій щоденний Look був доречним, яскравим, стильним і комфортним? Хочеш бути еко-френдлі до своєї власної планети? Хочеш, виходячи з магазину не зіпсувати свій образ поліетиленовим кульком? Тоді тобі однозначно потрібно придбати еко сумку з тканини made by Gifty!
Вибрати таку, яка підкреслить твою індивідуальність і підійде під твій стиль в одязі можна в розділі "ЕКО СУМКИ" 

 Читай також: 
ЕКО СУМКА ШОППЕР: 6 УНІКАЛЬНИХ СТИЛІВ, 6 РІЗНИХ ІЛЮСТРАТОРІВ
 

Сумки шоппери з колекції Жені Олійник

З якими стилями в одязі можна поєднувати тканинну сумку - шоппер 

 Бренд Гіфті спільно з флагманами української ілюстрації створив якісні тканинні сумки - шопери з принтами в абсолютно різних стилях. Саме тому кожен зможе придбати еко сумку, яка буде відмінно поєднуватися з одягом, який ми обираємо для себе на кожен день. Але це стосується не тільки візуального мэтча сумки з одягом. А ще й із змістовою складовою твого індивідуального образу. Адже всі ми різні, у кожного з нас свої погляди на життя, свої принципи і власна філософія. І ми вважаємо, що це дуже класно мати еко-сумку, яка ідеально впишеться не тільки стиль одягу, але і в філософію життя.

Читай також: 
СИЛА ЕКО СУМКИ - ШОППЕРА: 5 НЕСТАНДАРТНИХ СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ
 

 Якщо ти віддаєш перевагу класичному стилю в одязі: брючний костюм або маленьке чорне плаття, то, безумовно, варто обрати еко сумку з тканини від Сергія Майдукова. Принтам з під його пера властивий естетичний мінімалізм. Стримані чорний і сірий кольори, м'які і плавні лінії малюнка з глибоким змістом. Це однозначно плюс для класики, так як сумка зовсім не буде перевантажувати образ і вириватися з його контексту. Вона однозначно приверне до себе увагу, але це буде дуже доречно.


Сумки шоппери із колекції Сергія Майдукова

 
Якщо тобі більше до душі стиль casual, то це взагалі супер! Тому що під цей стиль можна вибрати будь-еко сумку з нашого асортименту. 
Вона буде ефектно виглядати з сорочкою і джинсами, сукнею, сарафаном, лосинами і футболкою. 
Дуже виграшно сумка поєднується і з таким модним зараз шкіряним аутфітом: будь то шкіряна сорочка, плаття або штани з топом.


Сумки шопери із саржи Gifty


 В деяких колах прийнято вважати, що тканинна сумка шоппер - це сезонна річ. Що їй більше до лиця літо. Що вона любить їздити на море, ходити на пляж, носити в собі літр води, кіло персиків і поєднується тільки з футболками і шортами. Але це далеко не так! Шопери прекрасно себе почувають і в тонких літніх сукнях, і в осінніх гольфах, і в в'язаних зимових светрах і в стильних весняних тренчах.
 

Еко сумки Гіфті


 Висновок тут можна зробити один. Хоча, ні - цілих три! Взяти тканинну еко сумку - шоппер - це вбити одним пострілом одразу трьох зайців:

  •  уберегти планету від тисяч пластикових пакетів;
  •  знайти зручний і функціональний аксесуар;
  •  поповнити свій гардероб оригінальною дизайнерською річчю, яка підкреслить твій стиль за всіма законами поточних трендів ...
     ... адже ти вже переконався, що цим сумкам з тканини йдуть і ніжні підбори, і спортивні кросівки, і контрастні грубі берци.