Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Сумка шопер - це та сила, яка не втомлюється рятувати. Ані планету від пластикових пакетів, ані індивідуальсть, що проявляється в твоєму образі. Образі мислення та стилю по житті. Існує чималий перелік трендових аксесуарів, що спокушають навіть назвами. Сумка-тоут, сумка крос-боді, сумка-браслет, сумка-ранець, клатч, шоппер і так далі. "Хочу хочу хочу" - ось вона. Перша реакція. Але яка з них підійде саме тобі? Яка зможе підкреслити твою індивідуальність і стати родзинкою саме твого образу?
 Еко сумка – одна з найпопулярніших моделей в 2020 році. Так як зараз в моді природність і практичність – цей вид займає особливе місце. Це універсальна річ на кожен день, під будь-який образ, у будь-який час року - однозначно must-have кожного. Читай також про те, як можна НЕСТАНДАРТНО ВИКОРИСТОВУВАТИ СУМКУ-ШОПЕР.

Сумка Джаз Майдукова

Еко сумки шопери від бренду Gifty

 В асортименті магазину Gifty більше 10-ти видів крутих еко сумок! Весь асортимент представлений у розділі "ЕКО СУМКИ". Так в чому ж їх унікальність?
Сумки шопери зроблені в Україні. Від виробів інших фірм їх відрізняє наявність цікавих принтів, створених українськими ілюстраторами. У кожної з них є своя душа, своя ідея, свій особливий сенс. Всі вони виконані абсолютно в різних стилях, так як кожен художник має своє власне уявлення про те, як все вже влаштовано або як має бути насправді. Кожен з них по-своєму бачить світ навколо і світ всередині себе. У кожного були свої унікальні інсайти, які перетворилися в малюнок. А ми ці малюнки вдало перенесли на невід'ємний аксесуар сьогоднішнього дня - еко сумку з тканини.

 Це річ, якою людина користується кожен день і ми вважаємо, що це вкрай важливо - оточувати себе тим, що подобається. Тим, що надихає, окриляє, піднімає настрій, викликає почуття прекрасного і змушує задуматися.
 Еко сумка шопер від Гіфті - це вкрай вдала колаборація художньої краси, сенсу і практичності.
 Так що сміливо можна привезти такий сувенір своїм родичам, знайомим, друзям з-за кордону і бути впевненим - чим більше тканинних сумок шоперів ти подаруєш, тим менше пластикових пакетів буде використано. Тим чистіше і вільніше себе почуватиме наша планета. Повірте, купівля еко сумки окупиться сповна, так як плюс до всього, вона ще й в моді!  Читай також: ЕКО СУМКА В ТРЕНДІ: ЯК НОСИТИ І З ЧИМ ПОЄДНУВАТИ.

Особливості сумок шоперів від Гіфті

  • витривалість - до 10 кг важливих і не дуже речей;
  • компактність - легко складається при необхідності;
  • зручність: довгі міцні ручки, внутрішня підкладка, застібка,2 кишені;
  • походження сумки з тканини - виготовлена вручну українським брендом Gifty;
  • розмірність - в розгорнутому вигляді – М (37х42 см.) і L (42х44);
  • кольори: чорний, сірий, червоний, синій, бежевий, темно-зелений;
  • унікальність сумки шопера: принт-ілюстрації від ТОПових ілюстраторів України.

 Ці тканинні еко сумки шопери виготовлені з щільної саржі – різновиду тканини з характерним діагональним переплетенням ниток. Цей матеріал є досить практичним у використанні. Він легко переться, довго зберігає первинну форму і насичений колір. Розміри шоперів: 37х42 см і 42х44 см. Плануються також великі - розміру XL.Сумки шопери зручно носити на плечі за рахунок довгих ручок. Їх можна брати з собою на шопінг, на роботу, на навчання, у відпустку, на прогулянки - куди завгодно, адже вона компактна, легка і стильна. При необхідності вона складається в невеликий квадратик і може поміститися в основну сумку, в рюкзак, в чемодан. 
 Еко сумки оснащені блискавкою, яка щільно закривається. Так що можна не переживати - конфіденційність ваших речей буде збережена. Також, є додаткові маленькі кишеньки для дрібних речей: один всередині і один зовні. Придбати еко сумку можна як для себе особисто, так і на подарунок.
 

Еко Торба з Котиком шоппер із саржи

Еко сумка шопер з принтом від Гіфті - це щось більше, ніж просто сумка

 Особливості тканинних еко сумок шоперів від нашого бренду не обмежуються вище описаними характеристиками. 

 Всі люди різні, і Gifty дуже хоче, щоб вироби над якими працює команда бренду знаходили відгук у серці кожного. Тому сумки шопери в нашому інтернет-магазині досить різні. 
 Є моделі, які підійдуть мрійнику, який любить легкість, невагомість і володіє в деякій мірі навіть дитячою безпосередністю.
 Є модель для тих, хто любить єднання з природою. Послухати тишу лісу, зануритися у запах свіжих трав і знайти друзів серед квітів-дзвіночків.
 Є варіант сумки шопера для людей з гумором і любителів пофілософствувати. Для тих, хто здатний бачити так, як не бачать інші.
 Залишаться задоволені і любителі мінімалізму. Чіткі, але плавні лінії зі змістом, який підкреслять стиль і трохи відкриють таємницю твого захоплення.
 Навіть поціновувачам оксюморона можна взяти еко сумку у подарунок! Якісну і практичну тканинну сумку від українського виробника з відповідним цієї любові принтом.

 Ми створювали ці сумки шопери з великою місією: щоб вони могли сказати про людину без слів. Про почуття, про захоплення, про прагненнях, про емоційний стан і, можливо, навіть про мрії...
 А ще...щоб, якщо ти раптом зважився зробити рідному, близькому або товаришеві подарунок, то щоб він неодмінно викликав у нього справжню емоцію і розуміння того, що ти його хоч трохи, але знаєш. Знаєш, як він любить червоне сухе. Знаєш, як наполегливо і завзято він рухається до поставлених цілей. Чи знаєш про тонкощі його або її душі. Про вразливість і вміння любити так, ніби до цього не робили боляче.
 А є й просто тканинні еко сумки. Просто для тих, хто любить посміятися від душі. Купівля еко сумки шопера зі змістом стане вдалим рішенням вічної проблеми "що подарувати"!

 Кожен принт, кожна лінія малюнка просочена особливим змістом. І ми дуже мріємо, щоб кожна така особлива сумка шоппер, яку ми робимо, вкладаючи всю свою душу, потрапила в руки до абсолютно такої ж - особливої людини, яка наповнений своїм особливим змістом.
 Можливо, це звучить трохи дивно, але ми дійсно цього хочемо!
 

Еко сумка Струни

Яку еко сумку шоппер з тканини обрати: різні колекції від 6-ти ілюстраторів

Колекція сумок шоперів Жені Олійник
Любити природу і берегти нашу планету – це те, на що тягне останнім часом? Але не вистачає тканинної сумки, яка могла б у цьому допомогти? Купи еко сумку з колекції Жені Олійник! І вона стане яскравим доповненням і помічником у цій важливій справі. Цікаві фрази і яскравий дизайн робить їх надзвичайними. 
Принт на сумці червоного кольору "Дуже екологічна торба" говорить сам за себе. Ця сумка шоппер вже навчилася жити без пластикових пакетів, сортувати сміття та жити за принципом розумного споживання. Вона й тебе навчить!
Подорожувати, ходити в магазин за продуктами, на навчання/роботу, на пляж, на прогулянки і робити світ трішечки чистішим разом з такими тканинними еко сумками стане легко і приємно!

Колекція еко-сумок шоперів Сергія Майдукова
Придмати таку еко сумку можна на подарунок мінімалісту. Стильні лінії, стримані чорний і сірий кольори і life style сенс. 
Колекція Сергія присвячена тому, що може викликати і, власне, викликає у нас залежність. У хорошому сенсі цього слова.
У когось залежність від хорошої музики: від живого звучання джазової композиції у вечірній атмосфері затишного кафе. У когось залежність від келиха червоного сухого під гарний французький фільм ввечері, після роботи. 
А у когось залежність від спорту, від постійного руху вперед і максимально активного способу життя.
 

Дуже екологічна торба та сумка Плавець

Колекція тканинних сумок шоперів від Ярини Саєнко
Ярина Саєнко – українська художниця. Її роботи наповнені емоціями, моментами, ніжністю. Вони містять у собі сенс, який варто відчути, щоб зрозуміти. Це окрема історія, передана на полотно. Тільки замість слів – лінії, які часом здатні сказати більше, ніж слова.
Думаємо, що в оточенні кожного з нас є людина з тонкою душевною організацією, якій можна взяти еко сумку з цієї чуттєвої колекції. Для того, хто здатний бачити не тільки очима, але й серцем.
Для того, хто здатен жити в моменті і відчути кожну його мить. Хто вміє поспішати повільно і цінувати найважливіший ресурс - час.

Еко сумки шопери з колекції Гусь
Гусь – відвертий і часом гострий на язик персонаж, який говорить все те, що лежить на душі. Авторка веселого пернатого - художниця Надія Кушнір. Гусь говорить суржиком і ділиться різними моментами зі свого життя. І веселощами. І болями. І навіть тривогами. Але що ні емоцію він видасть - все викликає усмішку і бажання вигукнути "тооочно!". Гуся багато знають як майстра іронічних жартів. Він у нас без церемоній. Може, до речі, ввернути і міцне слівце. 
Обрати еко сумку з Гусьом буде відмінною ідеєю для людей з почуттям гумору. Для тих, хто не соромиться ні сміятися над іншими, ні над собою, ні над ситуацією, в яку потрапили.
Такий шоппер зможе яскраво зіграти в образі людини і наповнити його фарбами, а також нагадати, що на все в нашому житті потрібно дивитися з посмішкою і тоді все буде Ок:)


Еко сумка поспішати повільно та сумка з Гусьом 

Колекція сумок шоперів з тканини від Маші Фоі
Ніколи не стояти на місці, постійно рости і розвиватися, не боятися труднощів і впевнено переступати через них. Колекція "I NEED MORE" Маші Фоі говорить про те, що всім нам потрібно чогось більшого: більше часу, більше емоцій, більше простору, більше почуттів, більше зв'язків з навколишнім і творчим. Вставати, сміливо йти, вище піднімати голову, щоб побачити що там - за обрієм. Які там нові можливості, незвідані шляхи і привабливі перспективи? Як високо можна дістатися, щоб відчути повний смак життя?
Обрати еко сумку від Маші Фоі - це саме те, що потрібно для людей, які звикли брати від життя по максимуму і досягати нових вершин. Для тих, хто любить бути вільним і сміливо мислить і діє поза рамками. Для тих, у кого гора - це не перешкода на шляху, а вершина з якої можна насолодитися незрівнянним видом!

Колекція сумок шоперів від Жені Гайдамаки
Дитинство. Що перше вам приходить в голову? Свій перший в житті велосипед? Улюблена іграшка? Катання на санках або ліплення сніговика? Легкість і безтурботність – головні слова, які повністю описують дитинство. Іноді дорослим хочеться повернутися в той час, коли було все добре і просто розслабитися. Саме таку тканинну еко сумку варто придбати з колекції Жені Гайдамаки, щоб зануритись в атмосферу юності, спокою і легкості. Рожеве небо, білі повітряні хмари, милі пухнасті зайчики, що стрибають навколо - так і хочеться зануритися в цю м'яку цукрову вату.
 

Еко шоппери Connection та Rabbites

Кому обрати еко сумку шоппер з дизайнерським принтом: чоловіку чи жінці

В інтернет магазині Gifty можна підібрати сумку шоппер, як чоловічу, так і жіночу. Досить багато моделей представлено в стилі унісекс, але деякі все ж явно підходять більше або представницям прекрасної статі, або представникам сильної.

Сумка шоппер для чоловіків

 Всі ми чудово знаємо, наскільки сильно чоловіки цінують функціональність і практичність. І всі ми чудово знаємо, наскільки важко підібрати цій половині людства подарунок. Особливо, коли всі шкарпетки, набори інструментів і шахи вже подаровані. Взяти багаторазову еко сумку з тканини йому в подарунок стане прекрасним рішенням і для вас, і для нього, і для навколишнього середовища. 
 Якщо він не розуміє життя без руху і активно (або не дуже) займається спортом - йому відмінно підійде еко-сумка "Плавець" від Сергія Майдукова. У великий відсік поміститься рушник, маска і плавки. У маленький додатковий карман - портмоне, ключі, телефон і защіпка для носа. І все це закриється на щільну блискавку для того, щоб випадково не випало:)
Якщо він меломан, цінує якісне звучання, і, можливо, навіть грає в якомусь бенді...ну, або просто любить голосно слухати рок або попсу по дорозі на роботу, то купіть йому еко сумку шоппер Майдукова "Джаз". Підійде ну просто ідеально!
Ну, а якщо його хобі - це кожен вечір після роботи ходити в магазин - то це тканинна сумка шоппер "Вино", без сумнівів. 

Сумка шоппер Вино чорна

Сумка шоппер з тканини для жінок

Жінки люблять сумки. Це факт. От запитайте у будь-якої жінки - чи  буває багато сумок? Ні! Чим більше, тим краще. І це не жарт.
Не знаєш, що подарувати представниці ніжної половини людства? Тут все просто. Даруй сумку. Не знаєш, яку саме вибрати? Купи еко сумку. Ми впевнені, що це абсолютно безпрограшний варіант.
Бабусі зможуть в ній носити всі свої милі покупочки і свіжо спечені пироги онукам. Жінки можуть носити в ній свої важливі записи, косметичку, потенційну вечерю для своєї сім'ї і знову ж - покупочки, звичайно.
Дівчата можуть носити в ній блокнот з планами на мільйон, лептоп, пляшечку із смузі та улюблені навушники.
А ще обрати таку еко сумку можна в подарунок молодій матусі - і вона буде носити змінні речі малюка на прогулянку в стильній і зручній помічниці.
 

Сумка шопер Freedom із саржи


Еко сумка шоппер - це воістину універсальна річ. В ній можна носити все, що тільки душі твоїй зручно! Будь то блокнот для записів на ділову зустріч, будь то підстилка, вода і персики - на пляж.
Це аксесуар, який послужить помічником у переміщенні твоїх особистих речей і стане вишенькою на торті в завершенні твого стилю!

Купи еко сумку і допоможи планеті стати чистішою!:)