Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Сергій Майдуков – український ілюстратор, живе і працює у Києві. Серед клієнтів Майдукова The Guardian, The Washington Post, The New Yorker, Financial Times, McDonalds, Hyundai, Google.

Спільно з Сергієм Майдуковим Gifty створили колекцію екосумок і блокнотів «ADDICTIVE».

Принти та ілюстрації автора світового рівня, фірмовий дизайн Gifty. Колекція ADDICTIVE – наша розповідь про ламаний ритм великого міста і плавні лінії подорожей. Жити, досліджувати, говорити зі світом через власний стиль.

 

Колнкція Майдукова

 

Нові екосумки L «ДЖАЗ» і «ВИНО» – речі, що починають історії. Для тих, хто звик імпровізувати. Для всіх, хто має код свободи.

Авторські екосумки розміру L – це зручний крій, дві великі кишені (зовнішня і внутрішня), фірмовий принт. Завдяки матеріалу (саржа) та додатковій прострочці екосумки дуже міцні і не встрачають свій вигляд після прання. Екосумки колекції «ADDICTIVE» гармонійно доповнять будь-який міський лук, зручні у подорожах, ідеальні як подарунок.

 

Лукбук Майдукова для Гіфті

 

Працювати над образом, вплітати власний ритм у джазову рапсодію кварталів, говорити однією мовою з містом. Чорна авторська екосумка L «ДЖАЗ» – соло твого стилю в урбаністичній гармонії.

 

Еко сумки із саржи бренду Гіфті

 

Подорожувати світом, досліджувати нові міста, не губитись у мегаполісах. Відчувати радість власної унікальності. Сіра авторська екосумка L «ВИНО» – мудрість бути собою, де б ти не був.

 

Еко шоппер Вино сіра

 

Бути залежним від соцмереж і вечірніх новин чи від драйву творення? Обирати вам.

 

Блокнот для записів Фейсбук

 

Блокноти «ADDICTIVE» – це 160 сторінок, розділених на чотири види: для планування, для нотаток, для малюнків, для ідей. Ілюстрації для обкладинок «Facebook» та «Evening news» створено Сергієм Майдуковим.

 

Колекція Гіфті с художником українським Майдуковим

 


Дивитись також :