Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

«НЕОФОЛК» — колекція, яку ми випустили у колаборації з ілюстраторкою Інною Рудою. У ній традиційні елементи — дерево життя, птахи, квіти — ми бачимо в сучасній художній інтерпретації. Вони мінімалістичні, але їх можна розглядати безкінечно, знаходячи щось нове. Наприклад, що ілюстрації не симетричні, при цьому кожна деталь на своєму місці та підтримує “баланс”.

«Такі речі завжди нагадують тобі хто ти є, про твоє коріння» — дуже влучно розповіла прихильниця «НЕОФОЛКУ» Катерина, що проживає в США. 

Дійсно, тим, хто знаходиться далеко, дуже хочеться мати частинку рідної  поряд. А для іноземних друзів такі речі будуть чудовим подарунком з українською душею.

Один з провідних елементів в роботах — Дерево життя. Його також називають Вічним Деревом, Деревом Роду, Рай-Деревом. Воно уособлює єдність всесвіту, родину, протистояння хаосу.

Дерев’яні магніти та декор

Ми впевнені, що у магнітів є перспектива стати частиною продуманного інтер’єру кухні, а не тільки випадковим сувеніром з подорожей. 

А набір «Фолк» — чудовий подарунок до Великодня!

Ми розробили ці підвіски до Нового року та Різдва як ялинкові прикраси, проте вони чудово виглядають і як повсякденний декор оселі. Серед особливостей — двостороннє зображення.  

Блокноти та наліпки

Блокноти у лінію з вибірковим лаком на палітурці та кольоровими ілюстраціями на кожній сторінці. Вони відкриваються на 180 градусів та мають щільний кремовий папір Мюнкен. У комплекті кожного — дві магнітні закладки.

Два абсолютно різні сети наліпок з однією колекції — мінімалістичні «Етно» на білому фоні та більш насичені «Барви» на чорному. Обидва сети ламіновані, а значить, будуть зберігати малюнок довше куди б ти його не наліпив!

Футболки та піни

Білі футболки унісекс з кольоровим принтом. Зроблені з 100% бавовни. 

Значки з кольоровою емаллю для яскравих образів. Вони мають картонну основу-упаковку та дві застібки. 

Чашка та свічки

Хюґе по-українськи з тонким ароматом шампанського. Свічки зроблені екологічного 100% соєвого воску і не виділяє шкідливих речовин під час горіння. Мають дерев’яний гніт, що приємно потріскує. 

Наш бестселлер! Зручна чашка з матової кераміки, що підкорила серця в Україні та закордоном.

Дерев’яні та паперові постери

Дерев’яні постери, які чудово виглядатимуть разом з іншим декором з колекції: свічками, магнітами та підвісками. 

Завершуємо лукбук колекції товарами, з яких вона почалась — постери формата А2 у жовто-блакитних кольорах. У комплекті два тримачі та дизайнерський тубус.


Вам також може бути цікаво: