Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Життя вже ніколи не буде таким, як було. І ми не будемо. Але завдяки тим, хто боронить нашу країну, на полі бою та в тилу, ми можемо продовжувати жити. Тож патріотичні сувеніри як ніколи на часі. Вони розкажуть про твої емоції та стануть чудовим презентом всім небайдужим українцям та друзям України по всьому світу.

Футболки

Футболки з Тризубом, футболки з українською символікою

Нехай усі побачать, що в тебе на серці. Адже ці футболки такі ж яскраві, прямолінійні, сміливі як й самі українці. Чорна чи біла, з Тризубом чи з написом – принти від українських ілюстраторів та креаторів до твоїх послуг.

Футболки Україна юнісекс

Усі футболки юнісекс, тож просто дивись розмірну таблицю в картках товару, вибирай свій розмір та принт, який подобається.

Любиш Гуся? Гортай лукбук далі:) 

Чохли на телефон 

Чохли на телефон Микола Коваленко, Ольга Гайдамака, Віта Віка Лопухіна

Чохол на телефон це те, що бачать усі. А отже спосіб проявити свою особистість та знайти однодумців. Ми знаємо, як важко буває підібрати щось навіть собі. А комусь у подарунок то взагалі торба. Тому у цій колекції пропонуємо чохли у різних стилях. Комусь підійде лаконічна каліграфія сестер Лопухіних. Хтось вподобає енергійні жовто-блакитні принти Миколи Коваленка. А хтось віддасть перевагу артовим принтам Ольги Гайдамаки. Проте всі вони поєднані любов’ю до України.

Чашки

Чашки «Міста України», «У ритмі ЗСУ», «Паляниця», «Зона комфорту», «Герб України», «Острів Зміїний»

Всім світом збирати кошти на байрактари для ЗСУ приємніше з улюбленим напоєм в улюбленій чашці. Чашки «Міста України», «У ритмі ЗСУ», «Паляниця», «Зона комфорту», «Герб України», «Острів Зміїний» висловлюють те, що інколи не скажеш словами. Кожна має естетичну коробку з крафтового картону.

Календар «З Україною в серці»

Календар «З Україною в серці»

Настільний календар на 2023 рік, в якому ти знайдеш дійсно цікаві та нетипові факти про Україну та неймовірні ілюстрації Олександра Шатохіна на кожен день року. Про що у календарі? Про українські винаходи, здобутки, важливі сторінки історії, унікальні природні явища та, звичайно, людей. Без банальності та вульгарності, а інше – побачиш) До речі, до 15 вересня твоя знижка на календар – 25%, до 15 листопада – 15%. 

Значки

Значок з тризубом, піни українська символіка

Такі знайомі символи та паролі тепер й на пінах. «Паляниця», «Острів Зміїний», «Серце у ритмі ЗСУ», «Зона комфорту», «Тризуб» створені за малюнками Олександра Грехова, Миколи Коваленка та Альони Жук для тих, у кого Україна завжди в серці. Чудово підходять, щоб відправити або привезти як сувенір друзям за кордоном.

Футболки, чашки, значки та стікери з Гусем

Футболка з Гусем, чашка з Гусем

Ну й звісно що Гусь не міг залишитися осторонь. Ще б пак! Мало того, що він прямолінійний, іронічний та говорить усе, що думає, так він ще й символ усіх біологічних військ України. Одним словом, чашки, значки, футболки, стікери з бойовим Гусем стануть чудовими подарунками для людей із почуттям гумору та патріотичним настроєм.