Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

BIG SUMMER SALE з 10.07 до 12.08

Йде другий рік війни. Ми продовжуємо переживати втрати та катастрофи, і вчимося радіти простим речам та перемогам. Безліч подій мали відображення у творчості митців, і ми хочемо поділитися деякими з них.

Альбіна Колесніченко

Ілюстраторка з Чернігова, в роботах якої багато поезії, філософії та природи. 

Вся творчість зараз — про життя на фоні війни, віру в розквіт культури, перемогу правди та справедливості. Зараз я дуже надихаюсь нашою історією, єдністю людей, взаємопідтримкою. Ця особиста рефлексія на події сьогодення і відображається в моїх роботах.

Читайте у нашому блозі інтерв’ю про творчість та життя мисткині, а також дивіться колекцію товарів з її ілюстраціями «РІВНОВАГА».


Джерело: albina.in.ua

Артем Гусєв

Креативний директор та дизайнер, який працював з безліччю українських та міжнародних брендів. Засновник креативної лабораторії Gusev Art Lab.

Час змін потребує нового. Тому на часі створювати, а не знищувати. Досліджувати та експериментувати. Об'єднуватись задля досягнення спільної мети.


Джерело: https://www.facebook.com/artgusev

Максим Паленко

Художник-графік, якого легко впізнати по обкладинкам книжок про Гаррі Поттера видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Втім, зараз його творчість більше зосереджена на провокативних та сміливих змалюваннях ворога. 

Вірю, що думки матеріалізуються, тому так багато малюю мертвого путіна

Разом з Лесем Подерв’янським ми випустили колекцію «МИТЕЦЬ», якій неймовірно пасують ілюстрації Максима Паленка.

Марися Рудська

У творчості ілюстраторки зазвичай дуже багато природи та доброї магії: різноманітні пташки та тварини, зачаровані ліси та міфічні істоти. На їх фоні дуже виділяються рефлексії про війну, які створені у схожій техніці.

РФ - хтонічна потвора, сліпий монстр, що вибрався з глибин пекла і все борсається і борсається, пожираючи людей, будинки, дороги, мости. Сліпий в своїй заздрості й жорсткості. Все перевтілюється і перевтілюється, то він імперія, то союз, то федерація. Час зупинити цю сансару зла.


Джерело: www.instagram.com/marysya_rudska/

Марі Кінович

Мисткиня з яскравим впізнаваним стилем, що ілюструє книжки та пазли, а ще — активна волонтерка.

Мистецтво не може бути поза політикою, тому що кожна дія чи бездіяльність підтримує певний статус-кво. Зазвичай ваше мовчання підтримує агресора.

 

Микола Гончаров

Художник, відомий сильними символічними плакатами. У багатьох країнах світу тривають його виставки, які збирають допомогу на потреби ЗСУ.

"Плакати Миколи Гончарова – завжди потрапляння "в ціль". Глибинний зміст, мінімалізм, колір та форма. Тут одночасно є біль, сарказм і правда"

Олена Сперанська, директорка BIRUCHIY contemporary art project

Більше його робіт можна побачити на сторінці онлайн-виставки «Зброя плакатного символу» від Музею Гончара. 


Джерело: army.honchar.org.ua/war-posters/ua

Нікіта Тітов

Художник, ілюстратор та плакатист, відомий роботами на політичну та воєнну теми. Активний громадський діяч та волонтер, який бере участь у суспільно важливих подіях та виставках.


Джерело: www.facebook.com/nikitavltitov

Олександр Шатохін

Ілюстратор та автор дитячих книжок, а також куратор Projector. Маю активну громадську позицію.

Читайте інтерв’ю з Олександром у нашому блозі, а також дивіться товари з колекцій «ПРОФІ», «ПАЛЯНИЦЯ», «ПО ТОЙ БІК», «INSPIRING» та «НЕЙМОВІРНИЙ КИЇВ».

 


 

Читайте також: