Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Подарунки важливі кожне свято та для кожної дорогої тобі людини. Але якщо йдеться про новорічний подарунок коханій, то тут найлегше зайти в глухий кут. Адже подарунки не лише роблять твою дівчину щасливою, а й демонструють твої почуття. Тож облажатися тут, як ти розумієш, не варіант. Тримали цей момент у голові, поки готували новорічну підбірку, яку ти бачиш перед собою.

Ідеї подарунків дівчині від хлопця

Що ближче до 1 січня, то краще відчувається загальний новорічний настрій. Для тих, у кого він ніяк не з'являється, навіть пишуть поради в соцмережах. Поїсти мандаринок, купити нові іграшки на ялинку, почати прикрашати будинок, слухати різдвяні мелодії, почати готувати подарунки коханим, друзям та близьким… Добре знаємо, що буває непросто вирішити, що купити дівчині в подарунок на Новий рік, тому із задоволенням ділимося перевіреними ідеями з каталогу Gifty.

Подарунковий набір

Подарунковий набір на новий рік для дівчини

Йди одразу з козирів — подаруй готовий набір, який відповідатиме характеру та захопленням твоєї дівчини. Набір «Химерний вимір» чудово підійде тим, хто любить усе незвичне. У ньому стильна чорна футболка з принтом від Олександра Шатохіна. А ще чашка «У душі» та стікерсет від того ж митця.

Набір «Гусіниє історії» з шопером, календарем та листівкою підійде всім шанувальницям легендарного Гуся. Сет «Апетитний» потішить любительок готувати. А набори English Year та English mood стануть приємним сюрпризом для тих, хто вчить англійську.

Все вже упаковано в красиву святкову коробку.

Тематичний календар

Новий артовий календар на початку січня теж входить до топу подарунків дівчині на новий рік. Асортимент дозволить підібрати той, який точно сподобається і буде нагадувати про тебе впродовж всього року.

Настінний календар-планер «Гусь Обрядовий 2023» зарядить бадьорістю, а настільний «Луччий Гусь» поділитися іноді смішними й веселими, але частіше жорсткими та іронічними порадами на всі випадки життя. «Смачний рік» з лайфхаками та рецептами припаде до смаку (так-так) любителькам здорової, і при цьому цікавої, їжі. А англійські календарі Traveling та Inspiring надихнуть на підкорення нових вершин, вивчення мови та саморозвиток.

Планер з Гусем для дівчат від 18 до 100 років

Жіночий планер з Гусем 18+

Гаряча новинка від Gifty та знаменитого Гуся – планер «Вишенька». Для всіх вишеньок на торті, які мають прекрасне почуття гумору і не бояться речей для дорослих.

Ось що є в цьому планері «онлі фор герлз»:

  • 100 мініілюстрацій та цитат з іронічним Гусем від ілюстраторки Надьожної;

  • яскрава обкладинка зі стрейч-стрічкою та закладкою;

  • блоки для планування на день, місяць та рік;

  • місце для нотаток;

  • трекер звичок;

  • календар на 2022-2025;

  • сет наліпок.

Загалом, якщо хочеш подарувати своїй дівчині на Новий рік не просто подарунок, а настрій, вибір передбачаємо. Тільки обережно, планер із перчинкою, так що 18+.

Магнітний планер

Магнітний планер, новорічний подарунок

Великий магнітний планер на холодильник може і добре доповнити попередній подарунок, і стати подарунком сам по собі. Адже саме час почати будувати нові плани, писати список бажань, заводити та відстежувати нові корисні звички (або позбавлятися старих шкідливих).

З великим яскравим планером, який буде весь час перед очима, точно легше йти до цілей. Є планер з Гусем й дизайнерські Good Mood та It's a plan. Підбирай за інтересами своєї дівчини, її улюбленими кольорами, а також до інтер'єру того приміщення, де він ймовірно оселиться.

Чашка з Гусем

Чашка з гусем для дівчини на новий рік

Вибрати в подарунок на Новий рік дівчині чашку може здатися банальним… але тільки якщо не підійти до цього не творчо. А от чашка з Гусем, навпаки, додасть емоцій у будь-який презент. Тому що Гусь чудово вміє сказати за тебе важливе. І не просто скаже «Ти Лучча» чи «Абажаю», а буде нагадувати про це щодня. А якщо ще примудришся зробити кекс у чашці або навіть просто принесеш у ній вранці каву в ліжко як сюрприз, це додасть плюс сто балів до подарунка.

Новорічна листівка з авторським принтом

Сучасна новорічна листівка рік тигра

Ну й звичайно, доповнить будь-який подарунок на новий рік від хлопця дівчині листівка з новорічним настроєм. Вибирай одну з небанальних листівок з принтами українських дизайнерів Олександра Шатохіна та Надії Кушнір. І, головне, не забудь її підписати від щирого серця!

До речі, а ти знаєш, що є магнітні листівки, які можна повісити на холодильник? Лови магнітні та паперові. Тільки попереджаємо, всі малюнки такі класні, що ризикуєш загубитися. Але ми віримо в тебе!

Як гарно упакувати подарунок на Новий рік

Тут варіантів, схоже, всього два: сідати переглядати відео на ютьюбі або довірити справу професіоналам. Нам здається, ми вже знаємо, що ти вибереш. Але якщо наважишся пакувати самостійно, ось головні моменти:

  • потрібна гарна коробка (спойлер: у нашому каталозі такі є);

  • прикрась її чимось новорічним: гілочкою ялівцю, шишками, сніжинками (в інтернеті купа схем сніжинок найнезвичайніших форм, буде весело);

  • додай листівку, підписану від руки (можна замінити сетом стікерів);

  • загортай та даруй з любов'ю :)

Упаковка на новий рік 2022

Де придбати новорічні подарунки

Замовити та купити подарунки дівчині на Новий рік 2022 можеш в інтернет-магазині Gifty або у нашому шоу-румі у самому центрі Києві, поряд із Майданом.

Вдалих покупок! І не забудь погортати каталог:)


ПОДАРУНКИ НА НОВИЙ РІК ДЛЯ ЖІНОК


Статті за темою: