Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Зима, Новий рік, святковий настрій попри все. Пора вже готувати подаруночки близьким. Та й про себе не забути. Для твого подарункового натхнення та щоб тобі було легше обирати зробили новорічний лукбук 2022.

Адвент-календар

Відстежуй наближення свят, кожен день відкриваючи одне нове віконце. У кожному — веселе завдання від Гуся та смачний шоколад. Грай по-дорослому з адвент календарем «11 днів до свята».

Адвент-календарь с Гусем

Планери з Гусем

Саме час починати планувати плани на 2022. З планерами «Вішенка» та «Гусь організований» робити це особливо цікаво. У кожному тебе чекають 100 міні-ілюстрацій з іронічним Гусем для людей з почуттям гумору, від 18 до 100 років, блоки для планування на день, місяць, рік, трекер звичок, місце для нотаток, сет наліпок та календар на кілька років. 

Планеры с Гусём на 2022

Настільні календарі на кільцях

Артовий календар зі змістом — класна ідея новорічного подарунку для будь-кого. Обирай той, що підходить за характером та захопленнями!

«Вічні» календарі з англійською лексикою Inspiring та Traveling

Каленадри настольные на 2022 на кольцах

 

Настінний календар-планер «Гусь Мотіватор»

Настенный календарь Гусь 2022

 

Календар «Вселенська мудрість - 2022» від Гуся

Календарь с Гусем 2022 настольный

 

Календар на дерев’яній підставці «Київ Неймовірний» 

 

Кулінарний календар «Смачний рік»  

Магнітні планери

Великий планер на холодильник — ще один чудовий інструмент планування, який допоможе тримати плани та цілі перед очима. Обирай той, що ближче до душі — зі знаменитим Гусем або з дизайнерськими принтами.

Чашка з Гусем «Тигррр» та інші 

Так, разом з незмінною авторкою Гуся Надьожною зробили чашку, присвячену 2022 року тигра. Та й інші чашки з цим персонажем не менш символічні, треба тільки вибрати Гуся відповідно до поточної ситуації. 

Новорічні листівки

Щоб вже точно новорічний настрій нікуди не втік, лови колекцію свіжих новорічних листівок від Олександра Шатохіна та Надьожної. І хоча там вже багато сказано, не забудь додати кілька слів від себе. Адже персональна увага — це важливо. Та й подарунок не зайвий, щоб там не казали ;)

ПОДАРКИ НА НОВЫЙ ГОД