Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Запрошуємо зазирнути трохи далі та трохи глибше — по той бік. 

Нова колекція Олександра Шатохіна зображує химерні та фантастичні сюжети. І з’явилася вона у нас дуже несподівано! Як правило, ми довго та ретельно плануємо розробку товарів, але ця сталася абсолютно спонтанно. Містика якась, не інакше! 

Ми мали на меті випустити пару листівок для наших покупців з Європи та США на Etsy (див. англомовний інстаграм) до Хеловіну. Але обрати лише два малюнки було неможливо, тож маємо 40 ілюстрацій на дерев’яних постерах, футболках, чашках, стікерсетах та наборах листівок. 

У цих малюнках величезний метафоричний потенціал, й ми навіть думаємо зробити з ними ассоціаційну гру. Як тобі така ідея? ;)

А поки запрошуємо подивитись уважніше на все потойбічне, а також скористатися знижкою 15% на ці товари до 31.10! 

Чорно-білий гумор

Серія мінімалістичних монохромних товарів з відчутними нотками гумору. У головних ролях відьми, скелети та інші вайби “старого-доброго” Хеловіну.

«Червоний триптих» 

Тріо яскравих чудернацьких постерів. Б’ємося об заклад, хтось точно пригадає легендарний Твін Пікс!

Можна придбати окремо, але погодься, як чудово вони виглядають разом!

Дерев’яні постери А3:

Сюрреалізм для роздумів

Дай волю власним фантазіям та рефлексіям. Пам’ятай, що можеш вкласти в ці ілюстрації будь-який сенс… або просто отримувати від них естетичне задоволення.

Листівки та наліпки з потойбічною атмосферою

З наліпками усе зрозуміло: клеїш їх на ноутбук, телефон або блокнот, і ці речі відразу набувають особливого характеру. А от з листівками можуть виникнути сумніви: кому дарувати і як взагалі використовувати? Є ідеї!

По-перше, листівки можна використовувати як декор (такі собі мін-постери). По-друге, є така штука як посткросинг. Люди, що захоплюються цим хобі, мають різноманітні смаки та запити для колекціонування. По-третє, це маленький подаруночок напам’ять, якщо збираєшся святкувати Хелловін!

Ну а дарувати такі товари для прихильників психоделічного арту — це само собою. Просто нагадуємо ;) 

Ну що, як тобі? Якщо сподобалось, дивись усю колекцію ПО ТОЙ БІК!


Дивись також інші колекції Олександра Шатохіна:


Статті, які можуть тебе зацікавити: