Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Літо-літо! Щоб не відбувалося, треба не забувати ловити цей настрій, відчувати тепло та дозволити собі трохи радості. Наприклад, оновити свій літній лук. А допоможе тобі в цьому наш літній лукбук) Подивися, які еко сумки та шопери підготував для тебе Gifty разом з українськими дизайнерами Женею Гайдамакою, Мартою Гожею, Машею Фоєю, Сергієм Майдуковим, Яриною Саєнко та Надьожною (так що улюблений Гусь тут також є).

 

Сумка з Гусьом, екосумка з Гусьом

 

Надихаючі еко сумки Bellflower і Rabbits з колекції Жені Гайдамаки DREAMS

Сумки Bellflower і Rabbits пошиті з саржі — натурального матеріалу, який переробляється та який легко прати. Яскравий і стильний принт від Євгенії Гайдамаки відмінно підійде до твого літнього образу. У сумочок є блискавка, підкладка, велика зовнішня кишеня, внутрішня кишенька і зручна ручка. Розмір 37х42 см.

 

Екосумки із саржі від Gifty

 

 

Провокаційні еко сумки TAKA NATURA від Марти Гожої

Тільки подивися на ці інтригуючі принти! У самій натуральній колекції TAKA NATURA є соковиті фруктові еко сумки Груша і Лимони. А також крутий Шоппер XXL.Wine, який витримує до 35 кг! Його зручно брати з собою на шопінг, в мандрівки, на пікніки і будь-куди, де потрібно взяти купу речей. За високу якість кожного виробу — ручаємося.

 

Дизайнерська екосумка TAKA NATURA

 

 

Самодостатні еко сумки з колекції Маші Фої I NEED MORE

Колекція I NEED MORE про те, що нам всім іноді потрібно більше часу, більше простору, більше тиші і більше магії у звичайних речах. Наприклад, у цих чарівних еко сумках з промовистими назвами Freedom та Connection. Матеріал — саржа, розмір 37х42 см. Відмінне поєднання якості, естетики і функціональності.

 

Дизайнерьска колекція екосумок Україна

 

 

Еко сумки з принтами Сергія Майдукова, які викликають залежність, та сумки Ярини Саєнко про важливе всередині

Речі з колекції ADDICTIVE Сергія Майдукова об'єднує тема залежностей. Когось заряджає вино, когось музика, когось його хобі, а когось спілкування. Обирай свою залежність — і вривайся в літо. Еко сумки Пловець, Вино, Джаз підкреслять твій стиль і стануть вірними супутниками цього літа. Речі з з колекції INSIDE Ярини Саєнко про важливе всередині, про емоції, спогади, асоціації, почуття. Які художниця передає через естетику простих ліній. Як-от на еко сумці Струни.

 

Екосумки шопери сумка з тканини

 


Еко сумки від Гуся замість усіх коучів світу з колекції Надьожної

І, звичайно ж, є сумки для шанувальників Гуся. Подивися, наприклад, нову сумку Gussi безпосередньо з подіуму, еко сумки Ща всьо рішу, Лімончелло і Хочеться когось ударіть. Або шопери XXL (56х48 см) Бережіть природу, мать вашу і Дбаю про Внутрішній дзен. Внутрішній дзен приходить вже від одного погляду на них. Уяви, що буде, якщо купити цю сумку собі або подарувати комусь)

 

Шоперыи з Гусем Київ тканинна сумка

Виготовлено: в Україні by Gifty.
Фото: О. Пономарьов, А. Петрачкова. 

 

 

19 червня відмічаємо День батька! Подивись ідеї подарунків з вогником для тата