Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

11 листопада Gifty виконується 8 років. Цей рік тримав нас у тонусі новими викликами. Але краще згадаємо щасливі моменти, за які варто випити келих ігристого. Тож запрошуємо розділити радість за досягнення з нами! 

Отже, ЗА ЦЕЙ РІК ми:

1. Розробили 8 колекцій талановитих українських ілюстраторів 

Кожна — результат кропітких розробок концепцій та наповнення.

Не всі вже вийшли друком, проте ми чекаємо на них до кінця листопада ! Stay tuned ;)

2. Випустили близько 60 нових товарів

І багато з них унікальні не лише зовнішньо, а й ЗА КОНЦЕПЦІЄЮ. Наприклад, ми випустили унікальні більше-ніж-чашки, що розповідають історії голосом Леся Подерв’янського, блокноти у крапку з 50 (!) ілюстраціями Олександра Шатохіна, календарі та блокноти, що навчають англійської (нічого подібного ніхто раніше не випускав)! Скоро вийде унікальний продукт, який ми розроблили з Настєй Слєпцовою — сет щоденників на кожен сезон, з малюнками і чеклістами, що наповнюють любов‘ю до життя. 

Разом з новинками всього за цей рік випущено 130 тисяч одиниць товарів.

3. Організували 3 ФАН-зустрічі та 2 квеста 

Зустрічалися у теплій атмосфері з авторами деяких колекцій — Олександром Шатохіним, Лесем Подерв‘янським та Надьожною.

Також провели захопливі квести вуличками Києва з  Софією Грабовецькою та інста-локаціями з Дариною Миронець.

4. Стали більш еко-френдлі

Замінили простий скотч на паперовий, пупирчату плівку — на крафтовий ложемент. Попрощалися з випуском блокнотів у пластиковій обкладинці та наразі розпродаємо їх залишки. А одноразові коробки для сумок та фартухів замінили на стильні тубуси. 

І не зупиняємося на цьому шляху!

5. Взяли у команду понад 10 людей

Оновили бренд-платформу та провели купу брейнстормів щодо створення нових оригінальних продуктів, рекламних ідей та покращення сервісу.

Ми не лише праціюємо разом, а й активно відпочиваємо! Цього року плавали на сапах, їздили у Чорнобиль, ходили в похід у Трахтемирів, квестили по Києву та мали багато душевних посиденьок в нашому дворику.

А ще постійно вчимося та розвиваємося.

6. Почали розвивати відділ корпоративних замовлень

На цих словах ми посилаємо у космос сигнал, щоб таких клієнтів стало ще більше! Адже ми не боїмося складних замовлень і вже активно допомагаємо компаніям готуватись до новорічних привітань. 

7. Отримали дозвіл на окремий вхід до шоу-руму

Скоро можна буде забути чотиризначний код вхідних дверей :) Гості приходитимуть до шоу-руму через наш затишний арт-дворик. Плануємо зробити з нього круту інста-локацію. Йухху! 

8. Удосконалили сайт та ведення соцмереж

Оновили дизайн та додали ще більше улюблених кольорів Gifty — фіолетового та жовтого. Зробили платформу цікавішою для пошукових систем, щоб знайти ідеальні подарунки було ще простіше!

Аудиторія соціальних мереж стала більшою та активнішою. Наприклад, в Instagram така динаміка: 

  • 14.8 тисяч нових фоловерів
  • 3085 сторіз
  • 317 публікацій
  • 2686 збережень на деяких постах

Провели 38 зйомок, випустили близько 30 відео.

Ми раділи кожному подарунку, які замовляли  в Gifty — друзям, близьким, знайомим, колегам та собі. Сподіваємось, новий рік буде для нас не менш насиченим, душевним та продуктивним. 

А для вас ми приготували розіграші та акції до Дня народження 10-15 листопада та дещо "на подивитись": відео-інтерв’ю про нашу команд та відео про бренд Gifty

Фото: Ольга Мурзаєва, Олексій Пономарьов.